Canon LV-WX300USTi

LV-WX300USTi

Den kompakte LV-WX300USTi med svært kort projektoravstand er lett å ta med seg, og har WXGA-oppløsning og interaktive funksjoner innbygd, noe som gjør at den passer godt til å projisere store, klare bilder i små møterom og klasserom.

Fordeler

  • Kompakt og bærbar projektor med svært kort projektoravstand - den veier bare 5 kg
  • Involver publikum i større grad ved hjelp av interaktive funksjoner for opptil fire IR-penner eller fingre ved hjelp av berøringsmodulen.
  • Projiser lyssterke, klare 100-tommers bilder på en avstand på 445 mm
  • DLP-panel med innebygd WXGA-oppløsning (1280 x 800 piksler) og bildeformat på 16:10
  • Gled deg over en livfull lysstyrke på 3000 lumen og et kontrastforhold på 7500:1
  • +/- -40° loddrett Keystone-korreksjon
  • Opptil 8000 timers lampelevetid og bare 29 dBA i økomodus
  • 6-aksers fargejustering med avansert skjermfargejustering
  • 2 x innebygde 10 W høyttalere
  • 2 x HDMI-porter og RJ-45-nettverksport

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon LV-WX300USTi

Kompakt og bærbar projektor med svært kort projektoravstand


LV-WX300USTi med svært kort projektoravstand gir projisering på storskjerm selv i små rom. Den projiserer et skarpt, klart 100-tommers bilde fra en projektoravstand på bare 44,5 cm. Veggmontering forhindrer at foredragsholderen blendes, minimerer området som kan dekkes av foredragsholderens kropp og forhindrer skygger på skjermen. Projektoren har mål på 287,7 x 186 x 374,5 mm og veier bare 5 kg - den er liten og lett nok til å kunne fraktes mellom ulike steder. Dette gjør den ideell for bedrifter og utdanningsinstitusjoner der de må projisere i en rekke mindre møterom eller klasserom forskjellige steder i kontorbygninger eller undervisningsbygg.

Fremragende bildekvalitet


LV-WX300USTi gir lyssterke, skarpe og naturtro bilder ved hjelp av projektorens DLP-teknologi med innebygd WXGA-oppløsning (1280 x 800 piksler), lysstyrke på 3000 lumen og kontrastforhold på 7500:1. Sterke farger med dype svarttoner. Det er enkelt å lese tekst, og grafikk vises jevnt. Det er ingen spor av linjerastereffekten som du får med eldre LCD-projektorer. Projektoren har et bildeformat på 16:10, noe som gjør den ideell for bruk med nyere bærbare datamaskiner med bredskjerm.

Interaktive funksjoner


LV-WX300USTi har en rekke interaktive funksjoner, inkludert medfølgende tegneprogramvare. Opptil fire IR-penner (to følger med) eller fingre med berøringsmodul (tilleggsutstyr) kan brukes til å betjene bilder på skjermen, slik at publikum kan involveres i større grad i klasserom og kontorer.

Enkel å konfigurere


Du kan sørge for at bildene dine beholder perfekt geometri selv på trange steder med den vertikale (+/- -40 grader) Keystone-korrigeringen. Projektoren har avansert fargejustering i 6 akser og skjermfargejustering, det betyr at du kan projisere bilder på overflater i alle farger når du ikke har tilgang til en hvit projektorskjerm.

Fleksible tilkoblingsmuligheter


Projiser stillbilder og bevegelige bilder fra en lang rekke kilder ved hjelp av LV-WX300USTis omfattende utvalg av innganger. Dette inkluderer to HDMI™-porter, slik at du kan projisere lyssterke og skarpe bilder fra en rekke digitale videokilder og datamaskiner. Du kan bruke den innebygde RJ-45-nettverksporten til ekstern overvåkning og styring, og den støtter standarden Crestron Connected™. Med de to innebygde 10 W høyttalerne kan du legge til lyd av høy kvalitet i presentasjonene.

Økonomisk og enkel å vedlikeholde


LV-WX300USTi er økonomisk i drift takket være en lampelevetid på 5000 timer som den strømsparende økomodusen forlenger til opptil 8000 timer. Økomodus reduserer også strømforbruket ned til bare 270 W og viftestøyen går ned til 29 dBA, slik at du får et stillere arbeidsmiljø. Du får enkelt vedlikehold med raskt og enkelt skifte av lampe.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LV-WX300USTi, funksjonene og hva den kan gjøre.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

3-year-lamp-warranty-campaign