Canon LV-WX310ST

LV-WX310ST

Denne bærbare WXGA-projektoren med kort projeksjonsavstand er lett og kompakt og gir deg klare bilder i bredformat på kort avstand. HDMI, MHL-kompatibilitet og nettverksport gjør den til et fleksibelt kvalitetsvalg for prisbevisste kjøpere.

LV-WX310ST

Fordeler

  • Den innebygde WXGA-oppløsningen (1280 x 800 piksler) gir deg skarpe bilder i bredformat
  • Få klar lysstyrke på 3100 lumen og et kontrastforhold på 10 000:1 som gir dype svarte toner
  • Objektiv for kort avstand, 0.49:1, gjør bildene store på nært hold.
  • DLP™-panel gir konsekvent skarpe og nøyaktige bilder
  • Lett og bærbar med en vekt på bare 2,8kg
  • RJ-45 og MHL-kompatible HDMI™-porter. Støtte for 3D-innhold via DLP-Link-systemet
  • Vertikal og horisontal Keystone-korrigering (+/-15°) motvirker forvrenging
  • Seks aksers fargejustering og skjermfargefunksjonen tilpasses til omgivelsene
  • Lampen har opptil 6000 timers levetid og tre års lampegaranti med erstatninger*
  • Innebygd 10 W høyttaler og linjeutgang for lyd samt stille drift på 29 dB

Detaljerte funksjoner

Ta en nærmere kikk på Canon LV-WX310ST

Klare, naturtro bilder på nært hold


Canon LV-WX310ST er et naturlig valg for kjøpere med et begrenset budsjett som trenger en lyssterk, bærbar projektor med kort projeksjonsavstand i bredformat. Gled deg over presise og klare bilder i bredformat ved hjelp av den originale WXGA-oppløsningen (1280 x 800 piksler) og et sideforhold på 16:10. Sterke farger og dype svarte farger ved hjelp av projektorens lysstyrke på 3100 lumen og kontrastforhold på 10 000:1. Med et projeksjonsformat på 0,49:1 og et dedikert 1.0 x-objektiv med kort projeksjonsavstand har du en rekke ulike plasseringsalternativer. Du kan for eksempel projisere et bilde på 2,5 m fra bare 1,22 m avstand. Sammen med DLP-panelteknologien som forbedrer realistisk bildekvalitet, har LV-WX310ST en vinnende blanding av kvalitet og valuta for pengene.

Flotte resultater på en enkel måte


Geometrisk nøyaktige bilder ved hjelp av vertikal og horisontal Keystone-korrigering på +/- 15°. Der det er mye naturlig lys i rommet, eller der man må projisere på fargede overflater, sikrer skjermens fargekorrigering at du fortsatt kan få klare bilder og naturlige farger. Seks aksers fargejustering gjør at du kan finjustere tone, fargemetning og andre viktige parametere for å projisere bilder som bergtar publikum, i praktisk talt alle omstendigheter.

Enkle tilkoblinger


Du kan projisere bilder av høy kvalitet fra en rekke ulike kilder ved hjelp av utvalget av innganger på LV-WX310ST. En HDMI-port gjør at du kan bruke HDMI-utgangene på bærbare datamaskiner for å få skarpere, mer detaljerte bilder. Det er også enkelt å spille av effektfullt 3D-innhold ved hjelp av DLP-Link-systemet. MHL-kompatibilitet gjør projektoren svært praktisk ved å gi muligheten til å projisere fra nettbrett og smarttelefoner med MHL via projektorens HDMI-port. Koble til, kontroller og vedlikehold via et IT-nettverk enkelt via RJ-45-nettverksporten, noe som gjør jobben enkel for IT-teamet.

Lett og bærbar


LV-WX310ST som veier bare 2,8 kg, er lett nok til at den kan bæres. Du kan også kjøpe den myke, beskyttende bærevesken for å gjøre det enda enklere å transportere projektoren. I tillegg er det enkelt å koble til projektoren når du er fremme. Alle portene og kontaktene er samlet på praktiske måter for å gi enkel tilgang. Koble en lydkilde til den innebygde høyttaleren for å forsterke publikummets opplevelse. Projektoren kan også kobles til en forsterker eller et PA-system ved hjelp av linjeutgangen for lyd.

Rimelig for eieren


Velg LV-WX310ST, så holdes eierkostnadene lave. Lampens levetid er på opptil 6000 timer i økomodus, og Canons generøse tre års lampegaranti* gir opptil tre erstatningslamper innenfor garantiperioden hvis en lampe slutter å fungere ved normal bruk, og dermed elimineres potensielle betydelige kostnader. Strømforbruket er bare 350 W i drift (240 W i økomodus), slik at utgiftene reduseres, og du kan drive en bærekraftig organisasjon. Vedlikeholdskostnadene holdes så lave som mulig ved hjelp av den filterfrie utformingen og enkel utskifting av lamper via projektorens toppanel. I tillegg blir ikke publikum distrahert av bakgrunnsstøy. Viften på LV-WX310ST har et støynivå på bare 29 dB i økomodus.

*Varierer etter land. Produktet må registreres i løpet av 60 dager.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LV-WX310ST, funksjonene og hva den kan gjøre.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

MHL

MHL

3-year-lamp-warranty-campaign