Canon LV-WX320

LV-WX320

Denne bærbare WXGA-projektoren gir klare bilder av høy kvalitet og er imponerende kompakt og lett. HDMI, MHL-kompatibilitet og nettverksport gir god verdi for pengene.

LV-WX320

Fordeler

  • Den innebygde WXGA-oppløsningen (1280 x 800 piksler) gir deg skarpe bilder i bredformat
  • Få imponerende lysstyrke (3200 lumen) og et kontrastforhold på 10 000:1 som gir dype svarte toner
  • DLP™-panel gir konsekvent skarpe og nøyaktige bilder
  • Lett og bærbar med en vekt på bare 2,5 kg
  • 1,1x manuelt zoomobjektiv gjør at den kan plasseres på mange ulike steder
  • RJ-45 og MHL-kompatible HDMI™-porter. Støtte for 3D-innhold via DLP-Link-systemet
  • Vertikal og horisontal Keystone-korrigering (+/- 30°) motvirker forvrenging
  • Seks aksers fargejustering og skjermfargefunksjonen tilpasses til omgivelsene
  • Lampen har opptil 6000 timers levetid og tre års lampegaranti med erstatninger*
  • Innebygd 10 W høyttaler og linjeutgang for lyd samt stille drift på 29 dB

Detaljerte funksjoner

Ta en nærmere kikk på Canon LV-WX320

Klare, nøyaktige bilder


Canon LV-WX320 er et godt valg for kostnadsbevisste organisasjoner som trenger en utmerket, bærbar projektor. Gled deg over bilder i bredformat med presise, svært skarpe detaljer ved hjelp av den originale WXGA-oppløsningen (1280 x 800 piksler) og et sideforhold på 16:10. Kontinuerlig sterke farger og dype svarte farger ved hjelp av projektorens lysstyrke på 3200 lumen og kontrastforhold på 10 000:1. LV-WX320 har DLP-panelteknologi som reduserer gittereffekten man får på mange projektorer i samme prisklasse, for å gi en vinnerblanding av kvalitet og valuta for pengene.

Flotte resultater på en enkel måte


Sørger for at du får geometrisk nøyaktige bilder ved hjelp av vertikal og horisontal Keystone-korrigering på +/- 30°. 1,1x manuell zoom gir økt fleksibilitet ved å bidra til å projisere klare og presise bilder, selv i små rom. Når det er mye naturlig lys i rommet, eller man må projisere på fargede overflater, sikrer skjermens fargekorrigering at du fortsatt kan få skarpe, klare bilder og naturlige farger.

Enkle tilkoblinger


Du kan projisere bilder av høy kvalitet fra en rekke ulike kilder ved hjelp av det store utvalget av innganger på LV-WX320. En HDMI-port gjør at du kan bruke HDMI-utgangene som nå er standard på bærbare datamaskiner, og få skarpere, klarere og mer detaljerte bilder. Det er også enkelt å spille av effektfullt 3D-innhold ved hjelp av DLP-Link-systemet. MHL-kompatibilitet gjør projektoren svært praktisk ved å gi muligheten til å projisere fra nettbrett og smarttelefoner med MHL via projektorens HDMI-port. Koble til, kontroller og vedlikehold via et IT-nettverk enkelt via RJ-45-nettverksporten, noe som gjør jobben enkel for IT-teamet.

Lett og bærbar


Selv om LV-WX320 har kraftig maskinvare, veier den bare 2,5 kg og er lett nok til å bære med til møter, forelesninger, seminarer og presentasjoner. Du kan også kjøpe den myke, beskyttende bærevesken for å gjøre det enklere å transportere projektoren. I tillegg er det enkelt å koble til projektoren når du er fremme. Alle portene og kontaktene er samlet på praktiske måter for å gi enkel tilgang. Koble en lydkilde til den innebygde høyttaleren for å legge til flere inntrykk i presentasjonene og forsterke publikumets opplevelse. Projektoren kan også kobles til en forsterker eller et PA-system ved hjelp av linjeutgangen for lyd.

Rimelig for eieren


Velg LV-WX320, så holdes eierkostnadene lave. Lampens levetid er opptil 6000 timer i økomodus, og Canons generøse tre års lampegaranti* gir opptil tre erstatningslamper innenfor garantiperioden hvis en lampe slutter å fungere ved normal bruk, og dermed elimineres potensielle betydelige kostnader. Strømforbruket er bare 350 W i drift (240 W i økomodus), slik at utgiftene reduseres, og du kan drive en bærekraftig organisasjon. Vedlikeholdskostnadene holdes så lave som mulig ved hjelp av den filterfrie utformingen og enkel utskifting av lamper via projektorens toppanel. I tillegg blir ikke publikum distrahert av bakgrunnsstøy. Viften på LV-WX320 har et støynivå på bare 29 dB i økomodus.

*Varierer etter land. Produktet må registreres i løpet av 60 dager.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LV-WX320, funksjonene og hva den kan gjøre.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

MHL

MHL

3-year-lamp-warranty-campaign