Canon LV-X310ST

LV-X310ST

Denne bærbare XGA-projektoren med kort projeksjonsavstand er lett og kompakt og gir deg klare, skarpe bilder på kort avstand. Den pålitelige betjeningen og de lave eierkostnadene gjør den til et ideelt valg for den prisbevisste.

LV-X310ST

Fordeler

  • Den klassiske XGA-oppløsningen (1024 x 768 piksler) gir deg skarpe bilder i høy kvalitet
  • Du får klare farger og dype svarte farger ved hjelp av 3100 lumen og kontrastforhold på 10 000:1
  • Objektiv for kort avstand, 0.61:1, gjør bildene store på nært hold.
  • Få skarpe, detaljerte bilder fra DLP™-panelet
  • Lett og kompakt størrelse på bare 2,8kg gjør den enkel å transportere
  • RJ-45 og MHL-kompatible HDMI™-porter. Støtte for 3D-innhold via DLP-Link-systemet
  • Vertikal og horisontal Keystone-korrigering (+/-15°) holder bildene naturtro
  • Seks aksers fargejustering og skjermfargefunksjonen tilpasses til omgivelsene
  • Lampen har opptil 6000 timers levetid og tre års lampegaranti med erstatninger*
  • Innebygd 10 W høyttaler og linjeutgang for lyd samt stille drift på 29 dB

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon LV-X310ST

Klar og nøyaktig på nært hold


Canon LV-X310ST er et ideelt valg for organisasjoner som trenger en bærbar projektor med kort projeksjonsavstand, enestående kvalitet og mye valuta for pengene. Publikum får nøyaktige, skarpe bilder i opprinnelig XGA-oppløsning (1024 x 768 piksler). Projektoren gir sterke, naturlige farger og dype svarte farger ved hjelp av projektorens lysstyrke på 3 100 lumen og kontrastforhold på 10 000:1. Med et projeksjonsformat på 0,61:1 og et dedikert 1.0 x-objektiv med kort projeksjonsavstand har du en rekke ulike plasseringsalternativer. Du kan for eksempel projisere et bilde på 2,5 m fra 1,5 m avstand. Sammen med DLP-panelteknologien for forbedret bildekvalitet har LV-X310ST et imponerende forhold mellom pris og ytelse.

Flotte resultater på en enkel måte


Ta geometrisk perfekte bilder, selv i små rom, ved hjelp av vertikal og horisontal Keystone-korrigering på +/- 15°. Der det er mye naturlig lys i rommet, eller der man må projisere på fargede overflater, sikrer skjermens fargekorrigering at du får skarpe, klare bilder og naturlige farger automatisk. Seks aksers fargejustering gjør at du kan finjustere tone, fargemetning og andre viktige parametere for å projisere bilder som bergtar publikum, i praktisk talt alle omstendigheter.

Koble til slik du vil


Bruk LV-X310ST til å projisere bilder i høy kvalitet fra en rekke ulike kilder gjennom de mange inngangene. En HDMI-port gjør at du kan bruke HDMI-utgangene på bærbare datamaskiner for å få skarpere, mer detaljerte bilder. Det er også enkelt å spille av effektfullt 3D-innhold ved hjelp av DLP-Link-systemet. MHL-kompatibilitet gjør projektoren svært praktisk ved å gi muligheten til å projisere fra nettbrett og smarttelefoner med MHL via projektorens HDMI-port. Koble til, kontroller og vedlikehold via et IT-nettverk enkelt via RJ-45-nettverksporten, noe som gjør jobben enkel for IT-teamet.

Lett og bærbar


LV-X310ST veier bare 2,8 kg. Den lette og kompakte utformingen gjør den enkel å bære med til møter, forelesninger, seminarer og presentasjoner. Du kan også kjøpe den myke, beskyttende bærevesken for å gjøre det enklere å transportere projektoren. I tillegg er det enkelt å koble til projektoren når du er fremme. Alle portene og kontaktene er samlet på praktiske måter for å gi enkel tilgang. Koble en lydkilde til den innebygde høyttaleren for å legge til flere inntrykk i presentasjonene og forsterke publikumets opplevelse. Projektoren kan også kobles til en forsterker eller et PA-system ved hjelp av linjeutgangen for lyd.

Reduser kostnadene, ikke kvaliteten


Velg LV-X310ST for å holde eierkostnadene lave. Lampens levetid er på opptil 6000 timer i økomodus, og en generøs tre års lampegaranti* eliminerer potensielle betydelige kostnader hvis en lampe slutter å fungere ved normal bruk. Strømforbruket er bare 350 W i drift (240 W i økomodus), slik at utgiftene reduseres, og du kan drive en bærekraftig organisasjon. Vedlikeholdskostnadene holdes lave ved hjelp av den filterfrie utformingen, og lampene kan enkelt skiftes ut via projektorens toppanel. I tillegg blir ikke publikum distrahert av bakgrunnsstøy. Viften på LV-X310ST har et støynivå på bare 29 dB i økomodus.

*Varierer etter land. Produktet må registreres i løpet av 60 dager.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LV-X310ST, funksjonene og hva den kan gjøre.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

MHL

MHL

3-year-lamp-warranty-campaign