Canon LV-X320

LV-X320

Den bærbare XGA-projektoren gir klare bilder fra en praktisk, liten og lett enhet. Den pålitelige betjeningen og det enkle vedlikeholdet gjør dette til et godt valg for kjøpere med et budsjett.

LV-X320

Fordeler

  • Den klassiske XGA-oppløsningen (1024 x 768 piksler) gir deg skarpe bilder i høy kvalitet
  • Du får klare farger og dype svarte farger ved hjelp av 3200 lumen og kontrastforhold på 10 000:1
  • Få skarpe, detaljerte bilder fra DLP™-panelet
  • Lett og kompakt størrelse på bare 2,5 kg gjør den enkel å transportere
  • 1,1x manuelt zoomobjektiv gjør at den kan plasseres på mange ulike steder
  • RJ-45 og MHL-kompatible HDMI™-porter. Støtte for 3D-innhold via DLP-Link-systemet
  • Vertikal og horisontal Keystone-korrigering (+/-30°) holder bildene naturtro
  • Seks aksers fargejustering og skjermfargefunksjonen tilpasses til omgivelsene
  • Lampen har opptil 6000 timers levetid og tre års lampegaranti med erstatninger*
  • Innebygd 10 W høyttaler og linjeutgang for lyd samt stille drift på 29 dB

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon LV-X320

Klare, nøyaktige bilder


Hvis du er ute etter en bærbar projektor som gir utmerket kvalitet til en konkurransedyktig pris, kan du ta en titt på Canon LV-X320. Publikum får nøyaktige, skarpe bilder i opprinnelig XGA-oppløsning (1024 x 768 piksler). Projektoren gir sterke, naturlige farger og dype svarte farger ved hjelp av projektorens lysstyrke på 3200 lumen og kontrastforhold på 10 000:1. DLP-panelteknologi gir bilder uten forvrenging og mer realistisk lysstyrke enn projektorer til lignende priser, noe som gjør prosjektoren til et utmerket valg for kjøpere på et begrenset budsjett.

Enkel å koble til


Selv om du har lite plass, kan du få geometrisk perfekte bilder ved hjelp av vertikal og horisontal Keystone-korrigering på +/- 30°. Du får økt fleksibilitet fra 1,1x manuell zoom, som gir deg kontroll over prosjektorens plassering. Den er perfekt til mindre rom. Når det er mye naturlig lys i rommet, eller man må projisere på fargede overflater, sikrer skjermens fargekorrigering at du fortsatt kan få skarpe, klare bilder og naturlige farger.

Koble til slik du vil


LV-X320 gir deg muligheten til å projisere kvalitetsbilder fra en rekke ulike kilder gjennom de mange inngangene. En HDMI-port gjør at du kan bruke HDMI-utgangene som nå er standard på bærbare datamaskiner, og få skarpere, klarere og mer detaljerte bilder. Det er også enkelt å spille av effektfullt 3D-innhold ved hjelp av DLP-Link-systemet. MHL-kompatibilitet gjør projektoren svært praktisk ved å gi muligheten til å projisere fra nettbrett og smarttelefoner med MHL via projektorens HDMI-port. Koble til, kontroller og vedlikehold via et IT-nettverk enkelt via RJ-45-nettverksporten, noe som gjør jobben enkel for IT-teamet.

Lett og bærbar


LV-X320 veier bare 2,5 kg. Den lette og kompakte utformingen gjør den enkel å bære med til møter, forelesninger seminarer og presentasjoner. Du kan også kjøpe den myke, beskyttende bærevesken for å gjøre det enklere å transportere projektoren. I tillegg er det enkelt å koble til projektoren når du er fremme. Alle portene og kontaktene er samlet på praktiske måter for å gi enkel tilgang. Koble en lydkilde til den innebygde høyttaleren for å legge til flere inntrykk i presentasjonene og forsterke publikumets opplevelse. Projektoren kan også kobles til en forsterker eller et PA-system ved hjelp av linjeutgangen for lyd.

Reduser kostnadene, ikke kvaliteten


Velg LV-X320, så holdes eierkostnadene lave. Lampens levetid er opptil 6000 timer i økomodus, og Canons generøse tre års lampegaranti* gir opptil tre erstatningslamper innenfor garantiperioden hvis en lampe slutter å fungere ved normal bruk, og dermed elimineres potensielle betydelige kostnader. Strømforbruket er bare 350 W i drift (240 W i økomodus), slik at utgiftene reduseres, og du kan drive en bærekraftig organisasjon. Vedlikeholdskostnadene holdes så lave som mulig ved hjelp av den filterfrie utformingen og enkel utskifting av lamper via projektorens toppanel. I tillegg blir ikke publikum distrahert av bakgrunnsstøy. Viften på LV-X320 har et støynivå på bare 29 dB i økomodus.

*Varierer etter land. Produktet må registreres i løpet av 60 dager.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LV-X320, funksjonene og hva den kan gjøre.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

MHL

MHL

3-year-lamp-warranty-campaign