Canon LX-MW500

LX-MW500

5000 lumen og et kontrastforhold på 3750:1 gjør denne WXGA semiinstallasjonsprojektoren perfekt for brukere som ønsker klare bilder i høy kvalitet fra en rimelig og allsidig enhet.

LX-MW500

Fordeler

 • Semiinstallasjonsprojektor med høy lysstyrke gir svært mye for pengene
 • Innebygd WXGA-oppløsning (1280 x 800 piksler) med sideforhold på 16:10
 • DLP™-teknologi gir høy kontrast og sterke farger
 • 5000 lumen gir lyse, klare bilder til tross for projektorens kompakte størrelse
 • Kontrastforhold på 3 750:1 som gir dype farger og naturlige svarttoner
 • HDMI x2 (MHL-kompatibel) og RJ-45 nettverksporter gjør den ekstra fleksibel
 • 1,6x manuelt zoomobjektiv er sentralt plassert for å gi flere posisjoner å installere i
 • Fire hjørners Keystone-korrigering (+/- 30°) gjør det enkelt å opprettholde bildets geometri
 • Seks aksers fargejustering bidrar til imponerende resultater med en lang rekke bilder
 • Lampen har opptil 2500 timers levetid og tre års lampegaranti
 • 10 W høyttaler med linjeutgang for lyd for komplett AV-installasjonsløsning

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon LX-MW500

Klare, nøyaktige bilder


Den innebygde WXGA-oppløsningen (1280 x 800) i LX-MW500 gir skarpere bilder, jevnere grafikk og tekst som er lettere å lese. WXGA-oppløsningen er ideell både for datamaskin- og videokilder, og er spesielt egnet for moderne bærbare datamaskiner med bred skjerm. DLP-panelet maksimerer lysstyrken og de fine detaljene samtidig som det reduserer forvrengning som for eksempel "gittereffekten" man ofte får med tradisjonelle LCD-projektorer.

Klare farger, nøyaktige detaljer


LX-MW500 er usedvanlig lyssterk med sine 5 000 lumen og gir merkbart klarer bilder i mellomstore miljøer som for eksempel forelesningssaler, møterom og styrerom. Med et kontrastforhold på 3750:1 får du rene farger og dypere svart og dermed en overlegen visningsopplevelse, samtidig som fargenøyaktigheten forbedres ved hjelp av den nye Brilliant Colour™-algoritmen, slik at kildematerialet gjengis nøyaktig.

Fleksible tilkoblingsvalg


LX-MW500 har to HDMI-porter, HDBaseT og RJ-45 nettverksporter, noe som gjør den kompatibel med et bredt utvalg av digital video-, datamaskin- og mobile kilder. Bruk HDBaseT-porten til å overføre HD-video, lyd og kontrollsignaler¹ sammen med én enkelt LAN-kabel over avstander på opptil 100 m, slik at systemet konfigureres og installeres praktisk og fleksibelt. Den ene av projektorens to HDMI-innganger er MHL-kompatibel, noe som gjør at alle nettbrett og smarttelefoner med MHL kan kobles til med en MHL-kabel som finnes i handel.

Få flotte resultater enkelt


Med sitt sentralt plasserte 1,6x manuelle zoomobjektiv er LX-MW500 særlig enkel å konfigurere takket være 4-hjørners Keystone-korrigering. Uavhengig hjørnejustering gjør at du enkelt kan få perfekte, geometrisk nøyaktige bilder i tillegg til standard vertikal og horisontal justering (+/-30 %), selv når projektoren brukes i vinkel eller den ikke er midtstilt. Seks aksers fargejustering, fem bildemoduser og to brukerdefinerte moduser bidrar til at publikum får se de projiserte mediene slik de opprinnelig var ment.

Kompakt utforming. Enkel og rimelig å eie


LX-MW500 har tre års lampegaranti inkludert, som gir opptil tre erstatningslamper hvis lampen slutter å fungere². Dersom det mot formodning skulle være en feil på projektoren, gir den utvidede garantien deg ekstra trygghet ved at du får en låneprojektor neste dag mens projektoren blir reparert. Lampene i LX-MW500 er enkle å skifte uten at du trenger å demontere projektoren, og lampene har en levetid på 2500 timer. En 10 W høyttaler med linjeutgang for lyd betyr at du kan bruke LX-MW500 både for lyd og bilde.

¹ Når enheten er i standbymodus, fungerer ikke kommandoen for strøm på via HDBaseT.
² Krever produktregistrering.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LX-MW500, funksjonene og hva den kan gjøre.

HD Ready

HD-klar

HDMI Port

HDMI-port

Supporting HD video, audio and control

Støtter HD-video, lyd og kontroll¹

MHL

Direkte inngang fra MHL-enheter

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

Crestron

Crestron

3-year-lamp-warranty-campaign