Canon LX-MU600Z

LX-MU600Z

Canons projektor med laserlyskilde er ideell for forretnings- og utdanningsformål. Canon LX-MU600Z har uendelige bruksmuligheter takket være 6800 lumen bilder i HD og avanserte bildekontroller.

LX-MU600Z

Fordeler

 • Lyst og kraftig 6 800-lumen DLP-bilde
 • Perfekt for forretnings- og utdanningsformål: kraftige verktøy for bildejusteringer, kan stå på døgnet rundt og projisere i stående retning
 • Nå slipper du å kjøpe dyre erstatningslamper: laserdiodeteknologien har 20 000 timers levetid
 • Ekte WUXGA-oppløsning (1920 x 1200) og 16:10 sideforhold med motorisert zoom, fokus og bildeforskyvning
 • Sterke farger og dype svarte farger med et dynamisk kontrastforhold på 10 500:1 (ekte 1050:1)
 • Den har et stort bruksområde, fra klasserom, kontorer og møterom til butikker eller museer.
 • Med mulighet for full 360-graders projektorkartlegging, justering for buede overflater og kontroller for 4-punkts korreksjon av keystone og geometri.
 • Projiser et bilde på 500 tommer fra over 90 meter borte med det ultralange zoomobjektivet
 • Velg mellom 8 utskiftbare objektiver for overlegen allsidighet*
 • Velg mellom mange tilkoblingsalternativer, som 3G-SDI i HD
 • 3 års neste dag-garanti med låneprodukt**

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon LX-MU600Z

En klar lyskilde du kan stole på


Canons LX-MU600Z er en projektor med fast lyskilde som lyser med hele 6800 lumen og WUXGA-oppløsning på opptil 1920 x 1200. Canons lyskilder med laserdiode- og fosforlysteknologi varer lenger enn tradisjonelle projektorer og gir hele 20 000 timers levetid - det tilsvarer 8 timers bruk hver dag i 7 år. Takket være den væskekjølte faste lyskilden kan Canon LX-MU600Z være på hele dagen, hver dag, med kun en tiendedel av driftskostnadene til tradisjonelle projektorlamper med kvikksølv.

Få full kontroll på kreative bruksområder


Ha kontroll, fleksibilitet og kraft lett tilgjengelig. Den støtter full 360-graders projeksjons-mapping, justering for buede overflater, avanserte muligheter for geometrijustering, fire-punkts korreksjon av keystone, 25-graders bilderotasjon uten beskjæring og 50 % mekanisk bildeforskyvning. Canons unike verktøy for kantjustering lar deg enkelt og raskt sette sammen bilder fra flere projektorer. Projektoren kan til og med monteres i stående retning (krever stativ).

8 utskiftbare objektiver


Benytt deg av de 8 utskiftbare objektivene i bajonett-stil*. De er utformet for nesten enhver bruk, fra ultrabred zoom med kort avstand (0,62-10,4 m) til ultralang zoom (opptil 91 m), og alle har skjermstørrelser fra 40 til 500 tommer. Det er trygt og enkelt å bytte objektiver: den innebygde programvaren til LX-MU600Z har 8 forhåndsinnstilte objektivinnstillinger, minnekortspor, og sikkerhetsfunksjonen slår av lyskilden hvis objektivet blir fjernet.

Imponerende bilder


Canon LX-MU600Z kombinerer enkeltbrikkes DLP-teknologi med en kraftig laserlyskilde og bruker et trefarget, firedelt fargehjul for å få flotte bilder og sterkt redusere "regnbueeffekten", samtidig som den dynamiske kontrasten gir dypere svarttoner. Et stort, 91,9 % sRGB-fargespekter gir en klar fargepalett, og lysstyrkeinnstillingene kan endres fra 35-100 % i trinn på 1 % for å tilpasses omgivelseslyset og få riktig lysstyrke på kantjusteringen.

Forbedret tilkobling og oppsett


Canon LX-MU600Z er klar til å vise et bredt utvalg av media: den har direkte tilkobling for HDMI 1.4a, 15-pinners D-sub, DVI-D, 5BNC-komponent, 3 Gb/s-videostandard 3G-SDI og HDBaseT for ukomprimert video over Ethernet - ypperlig for skarp og stabil projektorkartlegging. LX-MU600Z har også 15-pinners D-sub og 3G-SDI-utganger, og i tillegg kan kontrollsystemene bruke RS-232C-serieporten, HDBaseT, LAN og nettverkskontrollfunksjonene.

3 års neste dag-garanti


LX-MU600Z er lett å vedlikeholde da lyskilden har lang holdbarhet og du slipper å bytte filtre. Canons gratis 3 års utvidede garantiordning låner deg en projektor allerede neste dag** mens din egen enhet repareres, slik at du får minst mulig driftsstans.

* Projeksjonsformatet må stå på projektorobjektivet.
** Neste dag betyr at der det er mulig, leveres låneproduktet dagen etter forespørselen om reparasjon. Hvis forespørselen mottas om ettermiddagen, i en helg eller på en offentlig høytidsdag, mottar du låneproduktet om to dager. Låneordningen er underlagt fullstendige betingelser og er kun tilgjengelig i visse områder.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LX-MU600Z, funksjonene og hva den kan gjøre.

DLP

DLP

Full HD video reproduced in perfect detail

Video i full HD gjengis med perfekte detaljer

HDMI Port

HDMI-port

Supporting HD video, audio and control

Støtter HD-video, lyd og kontroll

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

Crestron

Crestron

3 Yr Extended warranty

3 års utvidet garanti