Canon XEED 4K500ST

Dra nytte av kraften til 4K-projisering

Dagens minste, letteste* installasjonsprojektor med innebygd 4K (4096 x 2400) gir neste generasjons bildekvalitet og fleksibilitet. Med 5000 lumen, 4K LCOS-paneler og 4K Canon-objektiv gir den fantastiske resultater.

0%
  Innholdet i esken

  Optimal klarhet med innebygd 4K-oppløsning

  Kraftfull, lett og presis

  Innebygd 4K-oppløsning (4096 x 2400) gir oppsiktsvekkende skarp og detaljert tekst, jevnere grafikk og flotte bilder fra både datamaskin- og videokilder. XEED 4K500ST er med sin kompakte design den minste og letteste installasjonsprojektoren på markedet.

   4K500ST
  Projector

  En rekke funksjoner for kreativ projeksjon

  Lag enestående og oppslukende presentasjoner med flere projektorer, selv på buede og kuppelformede overflater, ved hjelp av den innebygde justeringsteknologien. Oppsettet blir enda enklere med funksjonen for marginalt fokus (endrer bare fokuset i bildekantene), underpikselregistrering og 28 testmønstre. Alle disse funksjonene er gjort mulige takket være den unike doble 4K-bildeteknologien. Nøyaktig gjengivelse av bilder med den dynamiske gammafunksjonen som forhindrer undereksponering av mørke områder og overeksponering av lyse områder. Bildene gjengis nøyaktig i sine sanne farger.

  4K-kvalitet for medisinske miljøer

  Medisinske bilder krever en internasjonal standard (DICOM del 14) som sikrer at gråskalabilder, for eksempel røntgenbilder, vises riktig. Den innebygde DICOM-simuleringsmodusen gjengir denne standarden i enten en blåbasert eller klarbasert fargetemperatur. 21 ulike gammaalternativer er tilgjengelige for å hjelpe deg med finjustering og sikre at bildene gjengis nøyaktig og uttrykker de små forskjellene i fargetone.

  4K

  Optisk AISYS og tre 4K LCOS-paneler

  Bransjeledende ytelse

  Både det optiske AISYS-systemet og de tre reflekterende 4K LCOS-panelene i XEED 4K500ST er usedvanlig kompakte samtidig som de gir bransjens beste ytelse. AISYS-teknologien forbedrer fargegjengivelsen, øker lysstyrken og forbedrer kontrasten. Dobbel bildeteknologi gir jevne bilder av høy kvalitet, akkurat slik det var ment. Projektorens kompakte størrelse gjør den enklere å installere når du har begrenset plass og vektkapasitet.

  Industry leading performance

  Utover 4K

  Dette LCOS-panelet har en fremragende oppløsning på 4096 x 2400 (9 830 400 piksler), noe som er høyere enn DCI og gjør det til verdens minste 0,76-tommers LCOS-panel med 4K-oppløsning. Høy oppløsning og fargekvalitet via de tre LCOS-panelene gjør det mulig å vise bildene slik de var tiltenkt.

  Beyond-4k

  Skarpe og klare bilder fra en liten enhet

  Ved hjelp av Canons egendefinerte AISYS (Aspectual Illumination System) kan du kontrollere lyset fra lampen i loddrett og vannrett retning uavhengig av hverandre og oppnå høy lysstyrke fra en liten enhet. Høy lysstyrke på 5000 lumen i hele zoomområdet som ikke går på bekostning av kontrastnivået.

  Bright, clear images

  4K-glassobjektiv med vidvinkel zoomobjektiv og 5000 lumen

  4K500ST

  Canon optiske teknologi

  XEED 4K500ST har nytt 4K glassobjektiv med 1,3x zoom som bygger på Canons lange historie innen design av høykvalitetsobjektiver. XEED 4K500ST gir konsekvent imponerende lysstyrke i hele zoomområdet i kombinasjon med projektorens lysstyrke på 5000 lumen og konstante F2.6 blenderåpning. Et innebygd kontrastforhold på 3 000:1 gir overlegen ytelse med mer realistiske farger og dypere svarttoner og dermed en forbedret visningsopplevelse.

  Funksjoner for kuppelprojeksjon / buet projeksjon

  Du holder bildet perfekt fokusert selv i utkantene av en buet eller kuppelformet skjerm med marginal fokusjustering. Optisk korrigering gjør det mulig å endre fokusen i kantene av bildet. Du kan også justere konkave og konvekse skjermer med en radius på tre meter eller større. Med en stor blenderåpning på f/2.6 kan du opprettholde dybdeskarpheten, men du kan også øke dybdeskarpheten avhengig av krummingen til skjermen ved hjelp av en variabel blenderåpning. Objektivets minnefunksjon lagrer innstillingene, slik at du enkelt kan finne dem igjen hvis du bruker objektivet i ulike enheter.

  Projector
  4K500ST

  Bilder uten forvrengning i hele det projiserte området

  TV-forvrengning er misforming av bildet i kantene på grunn av kvaliteten til projeksjonsobjektivet. Nålepute- eller tønneforvrengning kan være synlig når du projiserer med en enkelt projektor, men når flere projektorer brukes til å opprette et sammensatt bilde, kan ikke det overlappende bildet legges over presist nok. Dette fører til et justert bilde av dårlig kvalitet. Med et TV-forvrengningsforhold på 0,12 % kan sammensatte bilder vises på perfekt vis.

  Innebygd kontrastforhold på 3000:1

  Juster kontrasten for å oppfylle behovet

  Avhengig av de projiserte bildene kan du endre kontrastforholdet fra 2000:1 opptil 3000:1 ved å justere irisen. Ved bruk på en buet skjerm kan iriskontroll også brukes til å opprettholde den dype dybdeskarpheten i hele det projiserte området.

  Adjustment

  Jevn gjengivelse av 4K-video ved 60 bilder/sek.

  Fremragende fleksibilitet og brukervennlighet

  XEED 4K500ST er laget for å gi flotte resultater fra nesten hvilken som helst plassering. En motorisert objektforskyvning på +/-60 % gjør det enkelt å justere bildets plassering uten å vippe eller flytte projektoren. 4-hjørners Keystone-korrigering sikrer at bildene forblir geometrisk nøyaktige. Høydefinert kantjusteringsteknologi hjelper deg å vise flotte, justerte bilder fra flere XEED 4K500ST-projektorer og korrigere på individuelt pikselnivå. En 5-punkters justering lar deg justere RGB-piksler med bare 0,1 piksel, slik at du får klarere gjengivelse på buede og kuppelformede skjermer.

  Outstanding flexibility
  upscaling technology

  Jevn avspilling av video og oppskaleringsteknologi

  4K500ST er utstyrt med en unik dobbel 4K-bildeteknologi med høy ytelse og gjengir jevn, ukomprimert 4K-video ved 60 bilder/sek. Bildet kan forbedres ved hjelp av reduksjon av bevegelsesuskarphet som legger til en sort ramme mellom hvert bilde for å sikre klare bilder i kantene selv ved rask film. I dagens marked kreves det nesten umiddelbare responstider og forsinkelsen på 16,6 ms (ett bildes forsinkelse ved 60 Hz) gjør dette til en av de raskeste projektorene på markedet.

  Fleksible tilkoblingsmuligheter

  Det er mulig å spille av 4K-medier (opptil 4096 x 2400 med 60 bilder/sek) via de fire DVI-D-kontaktene i kryss- eller stripeform, eller i 4096 x 2160 ved hjelp av to HDMI-kabler. Du kan bruke en enkel HDMI-kabel til å spille av 3048 x 2160-video med 30 bilder/sek eller til å oppskalere 2K-media til 4K ved hjelp av Canons egen oppskaleringsalgoritme. Monteringsalternativene gjør det mulig å rotere projektoren 360 grader, og den er enkel å vedlikeholde i og med at lampen og filteret kan nås selv når projektoren er montert.

  Flexible connectivity

  Kundehistorie

  Se XEED 4K500ST i bruk med fotograf og filmskaper Simeon Quarrie.

  Spesifikasjoner

  4K-oppløsning

  Høyere enn 4K-oppløsning med 4096 x 2400

  AISYS

  For kraftig lysstyrke og et høyt, innebygd kontrastforhold

  HDMI

  HDMI 1.4-port

  Crestron er tilkoblet

  Støtter Crestron Room View for kontroll

  PJLink

  Kontrollprotokoll med bransjestandard

  Innholdet i esken

  Anbefalt for deg ...

  Tilbehør og rekvisita

  Du kan også ha interesse av ...

  extra

  Canon Professional Network

  Dybdeomtale på ekspertnivå: Finn ut alt du trenger å vite om den utrolige Canon-projektorserien.

  extra

  Canon Professional Services

  Hvorfor ikke søke om medlemskap i CPS? Få glede av eksperthjelp til Canon-utstyret ditt.

  4K500ST

  Garantitjeneste

  Du kan føle deg helt trygg med tre års garanti som standard samt en tre års erstatningstjeneste for lampen og en omfattende tre års byttegarantitjeneste.

  3-year-lamp-warranty-campaign