Canon XEED 4K501ST

XEED 4K501ST

Dagens minste* installasjonsprojektor med innebygd 4K (4096 x 2400) - som veier kun 18 kg, gir neste generasjons bildekvalitet og fleksibilitet. Med 5000 lumen, 4K LCOS-paneler og 4K Canon-objektiv gir den fantastiske resultater.

XEED 4K501ST

Fordeler

 • Kompakt, lett installasjonsprojektor med ekte 4K-oppløsning (4096 x 2400)
 • AISYS optisk system og tre 4K LCOS-paneler gir jevne, klare bilder
 • 4K vidvinkel zoomobjektiv i glass og 5000 lumen holder bildene klare i hele zoomområdet
 • Innebygd kontrastforhold på 3 000 : 1 som gir dype, rene farger og rike, naturlige svarte toner
 • Fleksibelt Canon 1.3x zoomprojeksjonsobjektiv med motorisert horisontal og vertikal objektivforskyvning
 • 4-hjørners Keystone-korrigering og HD-kantjustering gir flere installasjonsmuligheter
 • DVI- og HDMI 2.0-inngangene gjør den kompatibel med digitale video- og datamaskinkilder
 • 1,0 bildeforsinkelse og nytt stabiliseringssystem gir bedre ytelse ved avspilling av 4K-filmer
 • Projeksjonsteknologiens kurvede overflate for perifert fokus og utmerket dybdeskarphet
 • Solid utforming som er enkel å vedlikeholde, slik at de totale eierkostnadene blir lave

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon XEED 4K501ST

Innebygd 4K-oppløsning gir fantastiske detaljer


XEED 4K501ST er den minste* installasjonsprosjektoren på markedet og gir innebygd 4K-oppløsning (4096 x 2400) i en kompakt pakke. 4K-oppløsning gir oppsiktsvekkende skarp og detaljert tekst, jevnere grafikk og flotte bilder fra både datamaskin- og videokilder.

Kompakt, kraftig og nøyaktig optisk teknologi


Både det optiske AISYS-systemet og de tre reflekterende, ekte 4K LCOS-panelene i 4K501ST er usedvanlig kompakte samtidig som de gir bransjens beste ytelse. AISYS-teknologien forbedrer fargegjengivelsen, øker lysstyrken og forbedrer kontrasten. Dobbel bildeteknologi gir jevne bilder av høy kvalitet, akkurat slik det var ment. Projektorens kompakte størrelse gjør den enklere å installere når du har begrenset plass og vektkapasitet.

Nytt objektiv gir klare, presise bilder.


4K501ST har nytt 4K glassobjektiv med 1,3x zoom som bygger på Canons lange historie innen design av høykvalitetsobjektiver. 4K501ST gir konsekvent imponerende lysstyrke i hele zoomområdet i kombinasjon med projektorens lysstyrke på 5000 lumen og konstante F2.6 blenderåpning. Et innebygd kontrastforhold på maks. 3 000:1 gir overlegen ytelse med mer realistiske farger og dypere svarttoner og dermed en forbedret visningsopplevelse.

Fremragende fleksibilitet og brukervennlighet


XEED 4K501ST er laget for å gi flotte resultater fra nesten hvilken som helst plassering. +/-60 % motorisert objektivforskyvning gjør det enkelt å justere bildets plassering uten å vippe eller flytte projektoren. 4-hjørners Keystone-korrigering sikrer at bildene forblir geometrisk nøyaktige. Høyoppløselig kantjusteringsteknologi hjelper deg å produsere vakre, justerte bilder fra flere 4K501ST-projektorer og korrigere på individuelt pikselnivå. Fem punkters justering lar deg justere RGB-piksler med bare 0,1 piksel slik at du får klarere gjengivelse på kurvede og kuppelformede skjermer. Utvidede funksjoner i den profesjonelle menyen inkluderer også flere inngangsvalg, DVI-optimalisering, total driftstid og muligheten til å bytte stop-bit fra 1 til 2 for kompatibilitet med flere serielle kommunikasjonsenheter.

Allsidighet i praksis


De fire DVI-D-inngangene og de to HDMI 2.0-inngangene gjør det svært enkelt å koble 4K501ST til flere 4K-kilder, blant annet digital video og datamaskiner. 4K-innhold kan projiseres med én enkelt HDMI-kabel takket være HDMI 2.0. 4K-filmer gjengis med lav bevegelsesuskarphet, og simuleringsmiljøer vil ha nytte av nesten øyeblikkelig responstid med bare 16,6 ms forsinkelse. Projeksjonsteknologiens kurvede overflate gir deg kontroll over perifert fokus – i tillegg til projektorens generelle fokus – for nøyaktig bildegjengivelse selv på kuppelformede overflater.

Enkelt vedlikehold, lave eierkostnader


I tillegg til kompakt og solid utforming, kombinerer 4K501ST problemfritt eierskap og lave driftskostnader. Lampen og luftfilteret er enkle å skifte uten å måtte demontere projektoren. Klasseledende energieffektivitet** med bare 475 W i økomodus og bare 0,4 W i hvilemodus reduserer driftskostnadene. Trykk på den dedikerte ØKO-knappen for å optimalisere alle parameterne og få lavest mulig energiforbruk.

* Gjelder på publiseringstidspunktet
** I forhold til projektorer med tilsvarende lysstyrke

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon XEED 4K501ST, funksjonene og hva den kan gjøre.

4K DVC icon

4K-oppløsning

For powerful brightness and a high contrast ratio

For kraftig lysstyrke og høy kontrast

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
 • Multimedieprojektor 4K501ST
 • Fjernkontroll (RS-RC05)
 • AA-batteri x 2
 • AC-strømledning
 • Ytre eske med EAN-kode
 • Garantikort (E)
 • Instruksjonsbok (CD-ROM)
 • Viktig informasjon