I tillegg til å tilby et stort utvalg projektorer til tradisjonell bruk jobber Canon også mye med å imøtekomme behovene til spesialiserte markedsområder. Canons tekniske spesialister er alltid parat til å gi råd og støtte til bedrifter som har behov for mer teknisk informasjon eller vil ha råd om hvilken projektor som passer deres behov.

Flysimulator

SEOS, en ledende global leverandør av løsninger innen simulering og visualisering, har valgt å satse på Canons XEED-projektorer. XEED-projektorer spiller nå en viktig rolle i mange av selskapets simuleringssystemer, noe som er et resultat av en utviklingsprosess med nært samarbeid og utveksling av teknisk ekspertise mellom ingeniører hos SEOS og Canon i Japan.

SEOS har utviklet en mobil flysimulator for SAAB, som er en ledende flyprodusent. Flysimulatoren bruker tre XEED-projektorer med høy lysstyrke og ekte SXGA+-oppløsning til å skape et synsfelt på 160 x 40º som omslutter brukeren som en cockpit.

Et av hovedkravene for dette prosjektet var at flysimulatoren måtte være mobil nok til å kunne faktes og vises frem på flyshow og flystasjoner over hele verden. "Mobilitet blir et stadig viktigere kriterium når det gjelder visningssystemer," sier Sarah Minett, økonomidirektør for SEOS. "En XEED-projektor med ekte SXGA+-oppløsning er den perfekte projektoren til våre behov – den er kompakt og lett å bære og har omfattende tilkoblingsmuligheter.  Den enestående kvaliteten på XEED-projektorenes LCOS-bilder er med på å gi en virkelig naturtro og ektefølt opplevelse."

spacer
					image
XEED Home
Teknologi
Innføring i panelteknologi
LCOS-panel
AISYS
Høy oppløsning
Avansert optikk og linsekonstruksjon
Egenskaper
Stille drift
Lave driftskostnader
Automatisk konfigurasjon
Fargestyring og bildeinnstillinger
Tilleggsfunksjoner
Tilkoblingsmuligheter
Nettverksadapter
Tilbehør
Se også:
Produktarkiv
Case-studier
Partnerprodukter og -løsninger
Nyttig informasjon
Kalkulator for projektoravstand
Kompatibilitetsoversikt for tilbehør [PDF, 546 KB]
Serielle kommandoer
Målmarkeder og bruksområder
Relaterte produkter
LV-projektorer
High Definition-videokameraer
Webkameraer