Canon XEED SX6000

XEED SX6000

Projektoren XEED SX6000 har LCOS- og AISYS-teknologi med motordrevne objektivalternativer, lysstyrke på 6000 lumen og SXGA+-oppløsning – perfekt der tradisjonelt bildeformat er nødvendig.

Fordeler

  • Ekte SXGA+-oppløsning
  • LCOS-teknologi
  • Lysstyrke på 6000 lumen
  • Kontrastforhold på 1000 : 1
  • Motordrevet zoom, fokus og linseforskyvning
  • Fire utskiftbare objektiver
  • Avanserte RGB- og gammajusteringer
  • DVI- og HDMI™-innganger
  • PJLink™-kompatibel nettverksport
  • 360° montering

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon XEED SX6000

Lyssterk, detaljert projeksjon


XEED SX6000 er Canons mest lyssterke LCOS-installasjonsprojektor. Med høy SXGA+-oppløsning (1400 x 1050) og 6000 lumen er den perfekt der lysstyrken er viktig, for eksempel store lokaler og auditorier og ved bruk av flere enheter.

Enestående bildekvalitet


LCOS-panelet på 0,7 tommer sørger sammen med Canons optiske system AISYS for at publikum bare ser perfekte bilder, selv i krevende omgivelser som forelesningssaler og konferanserom på hoteller.

Projeksjon i 4 : 3-format og stor blenderåpning gir silkemyke bilder, noe som gjør denne modellen perfekt for profesjonelle fotografer som vil vise frem alle de subtile detaljene i arbeidene sine. Kontrastforholdet på 1000 : 1 sørger for dype toner av sort og intense farger.

Uovertruffen Canon-objektivkvalitet


Installeringsprojektor krever svært presise objektiver, og XEED SX6000 gir deg både den kvaliteten og fleksibiliteten du trenger. Med Canons objektivteknologi får du enestående bildeoppløsning og maksimal lysstyrke.

Den avanserte installeringsfunksjonen med presisjon på ½ piksel gir deg muligheten til å vise frem bildene på sitt aller beste, noe som er avgjørende for installasjoner med flere projektorer som 3D, stabling, blandede systemer og kupler.

Velg ditt perfekte objektiv


Fire utskiftbare objektiver med høy presisjon, inkludert standard 1,5x zoom, vidvinkel, 1,7x lang zoom og 1,95x ultralang zoom, gir deg fleksibilitet til å være kreativ selv i de største omgivelser.

Kontroller bildene


XEED SX6000 har en rekke smarte funksjoner som bidrar til presis og riktig gjengivelse av bildene. Individuell RGB-kontroll og justering av 6-akset farge og gammadetaljer bidrar til eksepsjonell fargegjengivelse som er svært nær det du får fra profesjonelt kalibrerte enheter.

Fleksibel tilkobling og betjening


XEED SX6000 tilbyr et stort utvalg av tilkoblingsalternativer som passer i forretningslivet, utdanningsinstitusjoner og offentlig visning. Med DVI- og HDMI™-kontakter kan du projisere digitale bilder og video med høy oppløsning, mens nettverks- og RS232C-portene gir enkel tilkobling til romkontrollsystem og LAN. Støtte for bransjestandarden PJLink™ gir mulighet for kontroll og overvåking over IP. Sammen med fleksibel 360° montering gjør disse funksjonene XEED SX6000 eksepsjonelt allsidig.

Spar kostnader, reduser utslipp


Strømforbruket til XEED SX6000 er på under 0,08 watt per lysenhet og blant de beste i bransjen.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon XEED SX6000, funksjonene og hva den kan gjøre.

For powerful brightness and a high contrast ratio

For kraftig lysstyrke og høy kontrast

HD Ready

HD-klar

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

Serielle kommandoer

Last ned de serielle kommandoene som er nødvendige for å konfigurere fjernkontroll for SX6000

Last ned (pdf)

Case Study Gesundheit Nord Medical

Gesundheit Nord-legesentre

Canons videoprojektorer gir de skarpeste bildene for legene i Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH-gruppen. Med Canons XEED SX80 Mark II Medical-videoprojektorer har gruppen modernisert rutinene sine, og digitale røntgensystemer benyttes nå daglig i konsultasjoner ved fire legesentre i Bremen.

Case Study inamo Restaurant

Restauranten inamo, London

I 2010 ble over 90 Canon XEED-projektorer installert hos inamo st james. Projektorene er en del av inamos egne E-TableTM-løsning, som gir gjestene muligheten til å bestille måltidet, vise ChefCam-fra kjøkkenet og til og med bestille drosje hjem, alt via en projisert visning på restaurantbordet.

3-year-lamp-warranty-campaign