Canon XEED WUX4000

XEED WUX4000

Med WUXGA-oppløsning, mulighet for full HD og flere uskiftbare objektiver får WUX4000 mye ut av LCOS-teknologien, og den setter en ny standard for installasjonsprojektorer.

Fordeler

  • Ekte WUXGA-oppløsning og mulighet for full HD-kvalitet
  • LCOS-teknologi
  • 4000 lumen
  • Kontrastforhold på 1000 : 1
  • Motordrevet linseforskyvning, zoom og fokus
  • 3 utskiftbare objektivmuligheter
  • Avanserte RGB- og gammajusteringer
  • DVI- og HDMI-tilkobling
  • PJLink-kompatibel nettverksport

Detaljerte funksjoner

Ta en nærmere kikk på Canon XEED WUX4000

WUXGA-oppløsning og LCOS-teknologi – en unik kombinasjon


XEED WUX4000 har WUXGA-oppløsning (1920 x 1200 piksler) som setter en ny kvalitetsstandard for installasjonsprojektorer. Bilder fra en PC eller Macintosh vises svært klart, og video i full HD gjengis med perfekte detaljer. Canon LCOS-teknologi motvirker de vanligste problemene ved projeksjonsbilder og gjengir detaljerte bilder uten uønskede rutenett- eller regnbueeffekter.

Eksepsjonelle resultater


XEED WUX4000 har den nyeste generasjonen av Canons optiske system AISYS med 4000 kraftige lumen. AISYS optimerer ytelsen til LCOS-panelene og gir resultater som ikke forstyrres av sterkt lys i omgivelsene. Det høye kontrastforholdet på 1000:1 sørger for levende farger og glimrende svartnivåer.

Canons uskiftbare objektiver


WUX4000 er den første XEED-modellen med uskiftbare objektiver av høy kvalitet. For de fleste installasjoner vil standardobjektivet med 1,5x zoom være nok. I tillegg finnes det et zoomobjektiv for fjernfokusering for større lokaler og det faste ultravidvinkelobjektivet er perfekt for bakprojeksjon. Uansett hvilket objektiv du velger, kan du stole på kvaliteten fra Canon, som bevarer alle bildedetaljer uten at det går utover lysstyrken eller bildets geometri.

Motordrevet linseforskyvning


WUX4000 har motordrevet vertikal og horisontal linseforskyvining som gjør installeringen enklere. Den vertikale forskyvningen kan justeres til mellom +55 % og -15 % av bildets høyde, mens den horisontale forskyvningen kan justeres til +/-10 % av bildebredden.

Fleksibel integrering og allsidig tilkobling


XEED WUX4000 er utformet for bruk med digitale kilder med høy oppløsning og har både DVI-D- og HDMI-porter. I tillegg finnes det en 15-pinners VGA-kontakt og tre minikontakter for tilkobling av lyd. Serie- og nettverksporter gir mulighet for kontroll og overvåkning, mens kompatibilitet med PJLink gjør WUX4000 perfekt for integrering med AV-systemer.

Enkelt vedlikehold


WUX4000 har en robust og varig modulbasert utforming som gjør vedlikehold enkelt. Lampen med høy effekt har en levetid på opptil 3000 timer (i stillemodus) og er tilgjengelig fra projektorens bakside. Luftfilteret kan enkelt skyves ut fra siden, uten at det er nødvendig å flytte projektoren. Enkel tilgang til optiske komponenter med begrenset levetid, slik at det ikke er nødvendig å demontere projektoren. Vedlikehold har aldri vært raskere eller enklere.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon XEED WUX4000, funksjonene og hva den kan gjøre.

For powerful brightness and a high contrast ratio

For kraftig lysstyrke og høy kontrast

Full HD video reproduced in perfect detail

Video i full HD gjengis med perfekte detaljer

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard