Canon XEED WUX450

XEED WUX450

Canons mest kompakte WUXGA-installasjonsprojektor. Den høye lysstyrken på 4500 lumen er konstant* i hele zoomområdet. Kvalitetsobjektivet med 1,8x zoom har vertikal og horisontal linseforskyvining som gjør installeringen enklere.

Fordeler

  • Ekte WUXGA-oppløsning
  • 4500 lumen
  • 2000:1-kontrast
  • Objektiv med 1,8x zoom og loddrett og vannrett objektivjustering
  • Bilde-ved-bilde og kantjustering
  • HDMI™-og DVI-innganger
  • Presentasjon uten PC
  • Enkel tilgang til lampe og filter
  • Klasseledende** strømsparing

Detaljerte funksjoner

Ta en nærmere kikk på Canon XEED WUX450

Kompakt installasjonsprojektor med høy oppløsning


Multimediaprojektoren XEED WUX450 er Canons mest kompakte WUXGA-installeringsmodell og gir klare bilder med høy oppløsning uavhengig av projeksjonsavstand.

Konstant* lysstyrke


Canons nyeste generasjon av det optiske AISYS-systemet gir kraftige 4500 lumen og et kontrastforhold på 2000:1. Projeksjonsobjektivet med 1,8x zoom har en konstant blenderåpning på F2.8. Lysstyrken er praktisk talt uendret uavhengig av zoominnstillingen, nesten uten reduksjon mot teleenden

Kraftige nye bildefunksjoner


Bildekvaliteten er forbedret med en helt ny bildeprosessor. Den har innebygd kantjustering og registreringsjustering som er perfekt ved bruk av flere enheter. Bilde-ved-bilde fra to digitale kilder støttes, noe som er nyttig for videokonferanser. Reduksjon av uskarpe bevegelser gir skarpe bilder, selv under raske videoklipp, mens 4-punkts Keystone-korreksjon gir mulighet for projeksjon fra nesten alle vinkler. Ekte WUXGA-oppløsning (1920 x 1200 piksler) og full HD støttes av LCOS-teknologi som gir enestående og helt jevne bilder.

Ganske enkelt strålende


Projektorobjektivet er utstyrt med både loddrett og vannrett objektivforskyvning for enklere installering, mens den flate toppen og mulighet for valgfri bruk av føtter gir rom for en rekke forskjellige konfigurasjoner, inkludert stabling.

Fleksible tilkoblingsmuligheter


Det finnes HDMI- og DVI terminaler for digitale innsignaler, mens fastvaren kan oppdateres raskt og enkelt via projektorens USB-port, som også gir mulighet for projeksjon direkte fra USB-flash-stasjoner. Crestron RoomView® gjør det mulig med umiddelbar enhetlig fjernkontroll og overvåking, mens NMPJ-funksjonen (Network Multi-Projection) gir enkle projeksjonsmuligheter via LAN.

Enkelt vedlikehold


XEED WUX450 har nye, mer holdbar optiske komponenter med forbedret levetid. Lampen varer opptil 5000 timer i økomodus, mens lett tilgjengelig lampe og luftfilter forenkler vedlikehold av installerte enheter. Modulær design gjør enheten enkel å installere og vedlikeholde.

Klasseledende** strømsparing


XEED WUX450 har det laveste strømforbruket i sin klasse, mens en egen ECO-knapp umiddelbart aktiverer lampemodus med lavt strømforbruk og gir direkte tilgang til andre strømsparingsfunksjoner.

* Lysstyrken kan reduseres med opptil 5 %. Basert på én enkelt bildestørrelse.
**Projektorer på 3000–6000 lumen, panelstørrelse opptil 0,8 tommer, modeller med én lampe. Basert på undersøkelser gjort av Canon Inc, per mai 2013.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon XEED WUX450, funksjonene og hva den kan gjøre.

For powerful brightness and a high contrast ratio

For kraftig lysstyrke og høy kontrast

HDMI Port

HDMI-port

Full HD video reproduced in perfect detail

Video i full HD gjengis med perfekte detaljer

Crestron

Crestron

3-year-lamp-warranty-campaign