Canon XEED WUX450ST

XEED WUX450ST

Denne lyssterke, allsidige og kompakte WUXGA-projektoren for installasjon med kort projeksjonsavstand har en effekt på 4500 lumen, HDBaseT og 75 % vertikal linseforskyvning for å gi utmerket fleksibilitet for installasjon.

XEED WUX450ST

Fordeler

  • Klare, detaljerte bilder ved hjelp av den innebygde WUXGA-oppløsningen (1920 x 1200)
  • Linsen med kort projeksjonsavstand fra Canon projiserer nesten uten forvrenging
  • Klare, oppslukende bilder ved hjelp av 4500 lumen
  • Dype, livlige farger fra det innebygde kontrastforholdet på 2000:1
  • Utmerket fleksibilitet for installasjon, inkludert 75 % vertikal linseforskyvning
  • Omfattende tilkoblingsmuligheter med HDBaseT-, HDMI™- og DVI-innganger samt Wi-Fi
  • Fleksible alternativer for bilde-ved-bilde og kantjustering
  • Presentasjoner uten PC via USB med opptil ni projektorer tilkoblet via lokalt nettverk
  • Sjenerøs tre års garanti for erstatningslamper og låneprojektor neste dag*
  • Fremragende energieffektivitet, 5000 timers lampelevetid og bare 30 dBa (økomodus)

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon XEED WUX450ST

Justerbart objektiv for kort avstand


XEED WUX450ST er en svært fleksibel, allsidig og kompakt multimediaprojektor med høy oppløsning. Projektoren kan plasseres diskré høyere eller lavere enn skjermen på grunn av den vertikale og horisontale forskyvningen, som har en høy vertikal rekkevidde på 75 %, og er egnet for både front- og bakprojeksjon.

Nøyaktig og fleksibel


Til tross for den korte brennvidden kan objektivet projisere bilder fra 30 tommer opptil hele 300 tommers diagonal størrelse. Forvrenging er praktisk talt eliminert (vanligvis 0,1 %), mens avstandsforholdet på 0,56:1 betyr at du kan projisere et 100 tommers bilde fra en avstand på bare 1,2 meter – ca. en tredjedel av projeksjonsavstanden som kreves med vanlige projektorer.

Klare, skarpe bilder


XEED WUX450ST har den nyeste versjonen av Canons optiske system AISYS, noe som gjør at den fungerer svært effektivt, mens den konsekvent projiserer imponerende bilder. En lysstyrke på hele 4500 lumen og et innebygd kontrastforhold på 2000:1 gir klare, lyse og levende bilder med samme enestående nøyaktige farger og bildegjengivelse du forventer fra XEED-serien.

Avansert behandling


Det er enkelt å få imponerende, helt jevne bilder i mange ulike rom og omgivelser. Projektorens innebygde WUXGA-oppløsning (1920 x 1200 piksler) og Full HD-funksjon støttes av profesjonell LCOS-skjermteknologi. En DICOM simulasjonsvariant er tilgjengelig og gir modiene Blue-base og Clear-base samt at både DICOM-simulasjon og sRGB kan velges for bilde-ved-bilde.

Kreative bildebehandlingsalternativer


Den nye bildebehandlingsmotoren i XEED WUX450ST gir et utmerket utvalg av installatørvennlige funksjoner, inkludert kantjustering av maskinvare, innebygd registreringsjustering og innebygde testmønstre. Presentasjoner uten PC via USB kan bli brukt med én projektor eller blandede systemer med opptil ni projektorer som er koblet sammen via nettverkskabler. Bilde-ved-bilde-visning fra to digitale kilder støttes, så projektoren er perfekt for moderne videokonferanser. Bilder kan projiseres fra alle vinkler i perfekt geometri ved hjelp av funksjonen for fire punkters Keystone-korreksjon.

Installeringsvennlig design


Projektorens kompakte størrelse kommer godt med i klasserom, møterom og andre steder der plassen er begrenset. Kabinettet med flat topp har smarte monteringsalternativer med føtter, og passer utmerket for avanserte installasjoner med flere projektorer. Projektorene kan stables, og det er enkelt å rotere den vertikale projeksjonen hvor som helst innenfor 360°.

Fleksibel tilkobling


Nye tilkoblingsalternativer gir enda flere plasseringsalternativer og -muligheter. Send lyd-, bilde- og kontrollsignaler via en enkel kabel med en lengde på opptil 100 m ved hjelp av HDBaseT eller trådløst fra opptil 25 meters avstand via innebygd Wi-Fi. NMPJ-funksjonen (Network Multi Projection) gjør det også enkelt å koble til via et lokalt nettverk. HDMI- og DVI-I-terminaler gir samtidig digitale inndata, mens Crestron RoomView® gir umiddelbar, samlet fjernkontroll og overvåkning.

Robust og rimelig å eie


XEED WUX450STs lampe varer i opptil 5000 timer i økomodus. Fremragende energieffektiv betjening oppnås ved hjelp av økoknappen, som umiddelbart aktiverer lampemodus med lavt strømforbruk og andre strømsparingsfunksjoner. En forlenget lampegaranti gir opptil tre erstatningslamper i løpet av en tre års periode, mens Canons tre års utvidede garantiordning garanterer at du får en låneprojektor neste dag* mens det utføres service eller reparasjoner på enheten din

*Neste dag betyr at der det er mulig, vil låneproduktet bli levert dagen etter forespørsel om reparasjon. Hvis forespørselen mottas om ettermiddagen, i en helg eller på en offentlig høytidsdag, mottar du låneproduktet om to dager. Låneordningen er underlagt fullstendige betingelser og er kun tilgjengelig i visse områder.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon XEED WUX450ST, funksjonene og hva den kan gjøre.

For powerful brightness and a high contrast ratio

For kraftig lysstyrke og høy kontrast

Full HD video reproduced in perfect detail

Video i full HD gjengis med perfekte detaljer

HDMI Port

HDMI-port

Supporting HD video, audio and control

Støtter HD-video, lyd og kontroll

Wi-Fi CERTIFIED

Wi-Fi-sertifisert

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
3yr Lamp Promotion