Canon XEED WUX500

XEED WUX500

Den kompakte installasjonsprojektoren WUXGA gir utmerket bildekvalitet og allsidige tilkoblingsmuligheter. Den har LCOS-teknologi, kontinuerlig lysstyrke på 5000 lumen og et 1,8x zoomobjektiv av høy kvalitet fra Canon samt HDBaseT og Wi-Fi.

XEED WUX500

Fordeler

  • Projiser detaljerte, svært realistiske bilder med den integrerte WUXGA-oppløsningen (1920 x 1200 piksler) og Full HD-funksjon
  • Gled deg over en kraftig, konstant lysstyrke på 5000 lumen og et kontrastforhold på 2000:1
  • Projiser jevne, sømløse bilder med sterke, nøyaktige farger ved hjelp av LCOS-panelet og AISYS-teknologien
  • 1,8x zoomobjektiv med manuelt objektivskifte, zoom og fokus for rask og nøyaktig installasjon
  • Koble til en rekke ulike enheter ved hjelp av HDBaseT-tilkobling** og Wi-Fi for bruk av trådløse lokale nettverk med Network Multi Projection (NMPJ)
  • Avanserte bildebehandlingsfunksjoner som innebygd kantjustering, bilde-ved-bilde og fire hjørners Keystone-korrigering
  • Projiser fra flere kilder uten PC via USB med opptil ni projektorer
  • HDMI-inngang og RJ-45-nettverksporter
  • Enkel tilgang til lampen og luftfilteret holder vedlikeholdskostnadene nede
  • Energieffektiv med opptil 5000 timers lampelevetid og bare 30 dBA i økomodus

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon XEED WUX500

Kompakt installasjonsprojektor med høy oppløsning


Den kompakte installasjonsprojektoren XEED WUX500 gir utmerket bildekvalitet, allsidige tilkoblingsmuligheter og veier bare 5,6 kg. Den projiserer klare og detaljerte bilder med høy oppløsning fra både datamaskiner og videobaserte kilder. I tillegg får du tydelig tekst og jevn grafikk fra den integrerte WUXGA-oppløsningen (1920 x 1200 piksler), som også støtter Full HD.

Konstant* lysstyrke


Canons unike AISYS optiske system produserer en lysstyrke på 5000 lumen og et kontrastforhold på 2000:1 som gir klare bilder, selv i skarpt lys. 1,8x zoomobjektivet har en konstant blenderåpning på F2,8, slik at lysstyrken så å si forblir uendret ved ulike zoominnstillinger.

Avansert LCOS-panelteknologi


LCOS-panelene (Liquid Crystal On Silicon) arbeider sammen med AISYS-systemet for å skape bemerkelsesverdig jevne og sømløse bilder med levende, nøyaktige bilder, helt uten de uønskede gitter- og regnbueeffektene man ofte får fra andre panelteknologier.

Kraftige bildebehandlingsfunksjoner gir deg kontroll


Utvalget av avanserte funksjoner gir deg enkel fleksibilitet og kontroll under bildebehandlingen. Den har innebygd kant- og registreringsjustering som setter sammen bilder fra flere projektorer sømløst, mens fire punkters Keystone-korreksjon holder bildet skarpt og nøyaktig selv når bildet projiseres fra skrå vinkel. Bilde-ved-bilde fra to digitale kilder – eller én digital og én analog – støttes, noe som gjør denne modellen perfekt for videokonferanser.

Ganske enkelt strålende


Projektorens 1,8x zoomobjektiv av høy kvalitet fra Canon produserer presis geometri og skarpt fokus, og har motordrevet vertikalt og horisontalt objektivskifte som gir deg fleksible muligheter når du installerer projektoren.

Fleksible tilkoblingsmuligheter


Projiser stillbilder og bevegelige bilder fra en lang rekke kilder ved hjelp av et omfattende utvalg av innganger. Inngangene er HDBaseT-tilkobling** og Wi-Fi samt en Network Multi-Projection (NMPJ)-funksjon som kan brukes til å projisere kablet eller trådløst via et lokalt nettverk. Det finnes HDMI- og DVI terminaler for digitale innsignaler, mens fastvaren kan oppdateres enkelt via USB-porten, som også gir mulighet for å projisere uten PC direkte fra USB-flash-stasjoner. Du kan bruke den innebygde RJ-45-nettverksporten til ekstern overvåkning og styring, og den støtter standarden Crestron Connected™.

Energieffektiv og enkel å vedlikeholde


Den energieffektive økomodusen gir lampen 5000 timers varighet og gir også roligere omgivelser ved å redusere støyen fra viften til 30 dBA. Projektoren er enkel å vedlikeholde siden lampen og luftfilteret kan skiftes der projektoren er installert. WUX500 dekkes av Canons tre års utvidede garantiordning som garanterer at en låneprojektor leveres neste dag*** mens det utføres service eller reparasjoner på enheten du eier.

Medisinsk utgave


En egen medisinsk versjon er også tilgjengelig, som samsvarer med DICOM 14.

* Lysstyrken kan reduseres med opptil 5 %. Basert på én enkelt bildestørrelse.
** Se bekreftede kompatible HDBaseT-sendere nedenfor.
*** Neste dag betyr at der det er mulig, leveres låneproduktet dagen etter forespørselen om reparasjon. Hvis forespørselen mottas om ettermiddagen, i en helg eller på en offentlig høytidsdag, mottar du låneproduktet om to dager. Låneordningen er underlagt fullstendige betingelser og er kun tilgjengelig i visse områder.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon XEED WUX500, funksjonene og hva den kan gjøre.

Kompatible HDBaseT-sendere

(Andre sendere kan være kompatible, men ikke testet)

ProdusentTypeModellnavnTilkobling via HDBaseTMerk
VideoLydLANRS-232C
CrestronSenderDM-TX-201-CJaJaJaNeiDenne TX-enheten har ikke RS-232C-port.
DM-TX-401-CJaJaJaNei
KramerSenderTP-581TJaJaJaJa
TP-582TJaJaJaJa
AMXSenderDX-TXJaJaJaNeiDenne TX-enheten støtter ikke RS-232C for projektoren.
ExtronSenderXTP T USW 103NeiNeiNeiNei
GefenSenderGEF-HDCAT5-ELRPOL(S)JaJaNei*³NeiDenne TX-enheten støtter ikke RS-232C for projektoren.
AtlonaSenderAT-HDTX-RSNETJa*¹JaJaNei
CYPSenderPU-507-KITJa*¹JaJaJa

*¹ Vises kanskje ikke i forventet oppløsning når visse inndataenheter er koblet til
*² Denne projektoren støtter ikke Extron XTP-funksjonen.
*³ LAN-kommunikasjon er ikke mulig når prosjektoren er i standbymodus (TX støtter ikke LPPF2-modus)

Forbehold
Standardinnstilling er LAN (Gbit).
Projektoren må startes opp for å bytte mellom HDBaseT og LAN(Gbit).

XEED-kundestudier

Gesundheit Nord-legesentre

Canons videoprojektorer gir de skarpeste bildene for legene i Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH-gruppen. Med Canons XEED SX80 Mark II Medical-videoprojektorer har gruppen modernisert rutinene sine, og digitale røntgensystemer benyttes nå daglig i konsultasjoner ved fire legesentre i Bremen.

Restauranten inamo, London

I 2010 ble over 90 Canon XEED-projektorer installert hos inamo st james. Projektorene er en del av inamos egne E-TableTM-løsning, som gir gjestene muligheten til å bestille måltidet, vise ChefCam-fra kjøkkenet og til og med bestille drosje hjem, alt via en projisert visning på restaurantbordet.

3-year-lamp-warranty-campaign