Canon XEED WUX5000

XEED WUX5000

XEED WUX5000 gir deg fordelene ved LCOS-teknologi med 5000 lumen, WUXGA-oppløsning, støtte for full HD og motordrevne utskiftbare objektiver – noe som gir bedre bildekvalitet for installeringsprojektorer.

Fordeler

  • Ekte WUXGA-oppløsning og mulighet for full HD-kvalitet (1080p)
  • LCOS-teknologi
  • 5000 lumen (4000 lumen i stillemodus)
  • Kontrastforhold på 1000 : 1
  • Motordrevet linseforskyvning, zoom og fokus
  • 3 utskiftbare objektivmuligheter
  • Avanserte RGB- og gammajusteringer
  • DVI- og HDMI-tilkobling
  • PJLink-kompatibel nettverksport

Detaljerte funksjoner

Ta en nærmere kikk på Canon XEED WUX5000

Perfekt kombinasjon for optimal bildekvalitet


XEED WUX5000 setter en ny kvalitetsstandard for installeringsprojektorer. Med WUXGA-oppløsning (1920 x 1200 piksler) får du eksepsjonelt klare bilder fra PC eller Macintosh og video i full HD med alle detaljer. Canon LCOS-teknologi leverer imponerende bildekvalitet og motvirker de vanligste problemene ved projeksjonsbilder som uønskede rutenett- eller regnbueeffekter.

Eksepsjonelle resultater


XEED WUX5000 har den nyeste generasjonen av Canons optiske system AISYS med 5000 kraftige lumen for alt innhold, uansett farge. AISYS optimerer ytelsen til LCOS-panelene og gir resultater som ikke forstyrres av sterkt lys i omgivelsene. Det høye kontrastforholdet på 1000:1 sørger for levende farger og glimrende svartnivåer. Delta-E-fargesamsvar er svært nær profesjonelt kalibrerte enheter.

Canons motordrevne utskiftbare objektiver


En serie med motordrevne utskiftbare objektiver av høy kvalitet er tilgjengelig for XEED WUX5000. Standardobjektivet med 1.5x zoom er perfekt i de fleste omgivelser, mens et objektiv med 1.7x zoom for fjernfokusering for større lokaler. Det faste ultravidvinkelobjektivet er perfekt for bakprojeksjon. Canons kvalitetsobjektiver er utformet spesielt for maksimal lysstyrke med eksepsjonell bildedefinisjon og geometri.

Avanserte installeringsfunksjoner


For enkel betjening kan den motordrevne zoomen og funksjonene for fokus og linseforskyvning justeres ved hjelp av fjernkontrollen med en nøyaktighet på en halv piksel. XEED WUX5000 har perfekt kontroll for installering av én eller flere projektorer, for eksempel 3D, stabling, blandede systemer og kupler.

Fleksibel integrering og allsidig tilkobling


DVI-D- og HDMI-portene kobler XEED WUX5000 til digitale kilder med høy oppløsning. I tillegg finnes det en 15-pinners VGA-kontakt og tre minikontakter for tilkobling av lyd. Serie- og nettverksporter gir mulighet for kontroll og overvåkning, mens kompatibilitet med PJLink gjør projektoren perfekt for integrering med AV-systemer.

Enkelt vedlikehold


Vedlikehold har aldri vært raskere eller enklere. Lampen med høy effekt har en levetid på opptil 3000 timer (4000 timer i stillemodus) og er enkelt tilgjengelig fra projektorens bakside. Luftfilteret kan enkelt skyves ut fra siden. Enkel tilgang til optiske komponenter, slik at det ikke er nødvendig å demontere projektoren.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon XEED WUX5000, funksjonene og hva den kan gjøre.

For powerful brightness and a high contrast ratio

For kraftig lysstyrke og høy kontrast

Full HD video reproduced in perfect detail

Video i full HD gjengis med perfekte detaljer

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard