Canon XEED WX450ST

XEED WX450ST

Denne unike, nyskapende og kompakte WXGA+-projektoren for installasjon på kort avstand har hele 77 % loddrett objektivjustering. Med en lysstyrke på 4500 lumen gir den bilder med høy kvalitet fra rundt en tredjedel av visningsavstanden til vanlige projektorer.

Fordeler

  • Ekte WXGA+-oppløsning
  • Canon-objektiv for kort avstand
  • 4500 lumen
  • 2000:1-kontrast
  • Store muligheter for loddrett og vannrett objektivjustering
  • Bilde-ved-bilde og kantjustering
  • HDMI™-og DVI-innganger
  • Presentasjon uten PC
  • Enkel tilgang til lampe og filter
  • Eksepsjonell energieffektivitet

Detaljerte funksjoner

Ta en nærmere kikk på Canon XEED WX450ST

Justerbart objektiv for kort avstand med enestående lysstyrke


Unike XEED WX450ST er en ypperlig, kompakt multimediaprojektor for installering med kraftig lysstyrke og høy oppløsning. Canon-projeksjonsobjektivet for kort avstand har usedvanlig store muligheter for vertikal og horisontal linseforskyvning. Med et avstandsforhold på bare 0,571:1 eliminerer dette nye objektivet forvrengning (vanligvis 0,1 %). Det kan projisere et 100-tommers bilde fra rundt en tredjedel av avstanden til vanlige projektorer, på bare 1,23 meters avstand. Til tross for den korte brennvidden kan objektivet projisere bilder fra 30 tommer opptil hele 300 tommers diagonal størrelse. Med både loddrett og vannrett objektivforskyvning – inkludert eksepsjonelt stort vertikalt justeringsområde på 77 % – kan projektoren plasseres diskré over eller nedenfor lerretet, og er egnet for både front- og bakprojeksjon.

Klare, raske bilder


Den nyeste generasjonen av Canons optiske system AISYS er vårt mest effektive noensinne med en lysstyrke på 4500 lumen og kontrastforhold på 2000:1. Bildene blir bildene klare, lyse og levende – med samme enestående nøyaktige farger og bildegjengivelsen du forventer fra XEED-serien.

Neste generasjons bildebehandling


Ukomprimert WXGA+ -oppløsning (1440 x 900 piksler) støttes av LCOS-teknologi som gir enestående og helt jevne bilder. Sammen med den profesjonelle optikken er WX450STs nye bildebehandlingsmotor spekket med installasjonsvennlige funksjoner som innebygd kantjustering, innebygd registreringsjustering (for å sikre perfekt RGB-paneljustering) og innebygde testmønstre. Bilde-ved-bilde-visning fra to digitale kilder støttes, så projektoren er perfekt for moderne videokonferanser. 4-punkts Keystone-korreksjon gir mulighet for projeksjon fra nesten alle vinkler, mens reduksjon av uskarpe bevegelser gir skarpe bilder, selv under raske videoklipp.

Utformet for fleksibel installasjon


Det nye kabinettet med flat topp inkluderer smarte monteringsalternativer for føtter og er ideell for avanserte installasjoner med flere projektorer. Stabling og oppover- og nedoverprojeksjon er enkelt.

Godt utvalg av tilkoblingsmuligheter


HDMI- og DVI terminaler gir mulighet for digitale innsignaler, mens fastvaren kan oppdateres raskt og enkelt via projektorens USB-port, som også gir mulighet for projeksjon direkte fra USB-flash-stasjoner. Crestron RoomView® gjør det mulig med umiddelbar enhetlig fjernkontroll og overvåking, mens NMPJ-funksjonen (Network Multi-Projection) gir enkle projeksjonsmuligheter via LAN.

Langvarig og energieffektiv


XEED WX450STs lampe varer opptil 5000 timer i økomodus. En egen ECO-knapp aktiverer lampemodus med lavt strømforbruk og andre strømsparingsfunksjoner.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon XEED WX450ST, funksjonene og hva den kan gjøre.

For powerful brightness and a high contrast ratio

For kraftig lysstyrke og høy kontrast

HD Ready

HD-klar

HDMI Port

HDMI-port

Crestron

Crestron