Canon XEED WX6000

XEED WX6000

Projektoren XEED WX6000 har LCOS- og AISYS-teknologi med motordrevne objektivalternativer, lysstyrke på 5700 lumen og WXGA+-oppløsning – perfekt for bedrifter som vil oppgradere til projeksjon i bredformat.

Fordeler

  • Ekte WXGA+-oppløsning
  • LCOS-teknologi
  • Lysstyrke på 5700 lumen
  • Kontrastforhold på 1000 : 1
  • Motordrevet zoom, fokus og linseforskyvning
  • 4 utskiftbare -installeringsprojektor.
  • Avansert RGB- og gammajustering
  • DVI- og HDMI™-innganger
  • PJLink™-kompatibel nettverksport
  • 360° montering

Detaljerte funksjoner

Ta en nærmere kikk på Canon XEED WX6000

Lyssterk, detaljert projeksjon


Med eksepsjonelle 5700 lumen er XEED WX6000 en perfekt LCOS-installasjonsprojektor. Med høy, ekte WXGA+-oppløsning (1440 x 900) er den perfekt der lysstyrken er viktig, for eksempel store lokaler og auditorier og ved bruk av flere enheter.

Enestående bildekvalitet


LCOS-panelet på 0,7 tommer sørger sammen med Canons optiske system AISYS for at publikum bare ser perfekte bilder, selv i krevende omgivelser som utstillingsmesser og konferanserom på hoteller.

Projeksjon i 16 : 10-format og stor blenderåpning gir silkemyke bilder, noe som gjør denne modellen til et profesjonelt alternativ for kreative bedrifter som viser frem logoer og annet presisjonsarbeid. Kontrastforholdet på 1000 : 1 sørger for dype toner av sort og intense farger.

Uovertruffen Canon-objektivkvalitet


Installeringsprojektor krever ytterst presise objektiver, og XEED WX6000 gir deg både den kvaliteten og fleksibiliteten du trenger. Med Canons objektivteknologi får du enestående bildeoppløsning og maksimal lysstyrke.

Den avanserte installeringsfunksjonen med presisjon på ½ piksel gir deg muligheten til å vise frem bildene på sitt aller beste, noe som er avgjørende for installasjoner med flere projektorer som 3D, stabling, blandede systemer og kupler.

Velg ditt perfekte objektiv


Fire utskiftbare objektiver med høy presisjon, inkludert standard 1,5x zoom, vidvinkel, 1,7x lang zoom og 1,95x ultralang zoom, gir deg fleksibilitet til å tilpasse bildekvaliteten til selv i de største omgivelser.

Kontroller bildene


XEED WX6000 har en rekke smarte funksjoner for presis og riktig gjengivelse av bildene. Individuell RGB-kontroll og justering av 6-akset farge og gammadetaljer bidrar til eksepsjonell fargegjengivelse som er svært nær det du får fra profesjonelt kalibrerte enheter.

Fleksibel tilkobling og betjening


XEED WX6000 tilbyr et stort utvalg av tilkoblingsalternativer som passer i forretningslivet, utdanningsinstitusjoner og offentlig visning. Med DVI- og HDMI™-kontakter kan du projisere digitale bilder og video med høy oppløsning, mens nettverks- og RS232C-portene gir enkel tilkobling til romkontrollsystem og LAN. Støtte for bransjestandarden PJLink™gir mulighet for kontroll og overvåking over IP. Sammen med fleksibel 360° montering gjør disse funksjonene XEED WX6000 eksepsjonelt allsidig til forretningsbruk.

Spar kostnader, reduser utslipp


Strømforbruket til XEED WX6000 er på under 0,08 watt per lysenhet og blant de beste i bransjen.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon XEED WX6000, funksjonene og hva den kan gjøre.

For powerful brightness and a high contrast ratio

For kraftig lysstyrke og høy kontrast

HD Ready

HD-klar

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

Serielle kommandoer

Last ned de serielle kommandoene som er nødvendige for å konfigurere fjernkontroll for WX6000

Last ned (pdf)

XEED-kundestudier

Case Study Gesundheit Nord Medical

Gesundheit Nord-legesentre

Canons videoprojektorer gir de skarpeste bildene for legene i Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH-gruppen. Med Canons XEED SX80 Mark II Medical-videoprojektorer har gruppen modernisert rutinene sine, og digitale røntgensystemer benyttes nå daglig i konsultasjoner ved fire legesentre i Bremen.

Case Study inamo Restaurant

Restauranten inamo, London

I 2010 ble over 90 Canon XEED-projektorer installert hos inamo st james. Projektorene er en del av inamos egne E-TableTM-løsning, som gir gjestene muligheten til å bestille måltidet, vise ChefCam-fra kjøkkenet og til og med bestille drosje hjem, alt via en projisert visning på restaurantbordet.