Fotokvalitet

Fantastisk detaljnivå

Hva skaper en god bildeutskrift? Det avhenger av hvor presist skriveren plasserer blekkdråper på papiret og hvor små blekkdråpene er. Derfor har alle PIXMA foto- og dokumentskrivere Canons patenterte FINE-teknologi.

FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) bruker ekstremt presise utskriftshoder, med opptil 7 680 dyser. Hver dyse er konstruert for å støte ut jevne, presise blekkdråper, noen så små som én pikoliter – det er utrolig nok en trilliondel av en liter! De ørsmå blekkdråpene produserer utrolig jevne fargegraderinger og høyt detaljnivå, slik at utskriftene får den samme kvaliteten som tradisjonelle fotografier.

Rene farger og imponerende kontrast

Det er ikke bare skrivehodene som gjør PIXMA-skriverne spesielle. Canons blekk sikrer også uslåelige resultater ved å kombinere intense, levende farger med en unik kontrast.

Alle PIXMA foto- og dokumentskrivere bruker en kombinasjon av pigmentert sort blekk og dye-basert fargeblekk. Resultatet? Skarp, lettleselig tekst i dokumentene og intense, levende farger på bilder og grafikk.

Noen modeller har også Canons ContrastPLUS-system som bruker ekstra sort blekk. Det gir deg maksimal kontrast, ikke bare i sorte områder men over hele bildet, og resultatet er en dynamisk 3D-følelse.