Canon i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw er en rask, kompakt, PCL-klar, Wi-Fi- og mobilaktivert svart/hvitt laserskriver som er rimelig og egner seg for en rekke bruksområder.

Fordeler

  • Rask: Skriver ut 27 sider i minuttet, tid til første utskrift på 8 sekunder, automatisk tosidig utskrift og Canons teknologi for rask første utskrift
  • Stilig og kompakt design
  • PCL5e/6-optimalisert utskrift for kompatibilitet med eksisterende infrastruktur
  • Wi-Fi- og Ethernet-aktivert
  • Mobilklar og Google Cloud Print-aktivert
  • Lavt strømforbruk og markedsledende energieffektivitet.

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS LBP151dw

Rask, kompakt og rimelig


i-SENSYS LBP151dw er svært rask, tar liten plass og er i tillegg meget rimelig. Den raske utskriftshastigheten på 27 sider per minutt komplimenteres med dobbeltsidig utskrift og en tid til første utskrift på åtte sekunder ved hjelp av Canons egen teknologi for rask første utskrift. Dette sikrer raske utskrifter, selv fra dvalemodus.

Wi-Fi-, nettverks- og mobilklar


Du kan koble skriveren til et Ethernet-nettverk eller trådløst nettverk ved å trykke på en knapp. Du kan skrive ut trådløst fra alle Mopria-aktiverte mobile enheter ved hjelp av den kostnadsfrie pluginmodulen. Du kan også få tilgang til en rekke avanserte funksjoner på en iOS- eller Android-enhet med den kostnadsfrie Canon PRINT Business-appen.

Google Cloud Print-klar


i-SENSYS LBP151dw kobler seg direkte til skyen uten bruk av PC. Du kan koble den til Google Cloud Print-kontoen din i løpet av få sekunder og umiddelbart begynne å skrive ut til den fra enhver aktivert enhet.

PCL-klar


Med i-SENSYS LBP151dw kan yrkesutøvere innen IT løse en rekke problemer. Den kobles sømløst til nettverket og gir kompakt og rimelig pålitelighet.

Effektivt, lavt strømforbruk


Skriveren er stillegående, noe som gjør den velegnet til bruk i butikker, banker og hotellresepsjoner. I tillegg er den klasseledende når det gjelder effektivitet og lavt strømforbruk.

Alt-i-ett-skriverkassett


Alt-i-ett-skriverkassetten sørger for vedlikeholdsfri drift og pålitelig, høy utskriftskvalitet. Canons originale tonerkassetter inneholder toner, trommel og renseenhet, og er enkle å bytte ut i løpet av få sekunder.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS LBP151dw, funksjonene og hva den kan gjøre.

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

Use and share over network

Bruk og del over nettverk

USB connection

USB-tilkobling

PCL Printing

PCL-utskrift

Use and share wirelessly

Bruk og del trådløst

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

i-SENSYS LBP151dw Omtale

2016-2017-3-year-warranty-campaign