Canon i-SENSYS LBP6020

i-SENSYS LBP6020

En plassbesparende, rimelig svart/hvitt-laserskriver som er perfekt for personlig bruk. Denne strømbesparende enheten er enkel i bruk og eksepsjonelt stille, og den leverer vedlikeholdsfrie utskrifter av høy kvalitet.

Fordeler

  • Plassbesparende design
  • 18 sider per minutt, første utskrift klar i løpet av 7,8 sekunder
  • Energieffektiv
  • Stille drift
  • Alt-i-ett-kassett for vedlikeholdsfri drift

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS LBP6020

Kompakt og plassbesparende


Denne kompakte og rimelige sort-hvitt laserskriveren får lett plass på skrivebordet og er perfekt til personlig bruk. Den lekre, plassbesparende designen rommer også et papirkassettdeksel som kan trekkes helt inn, og da måler skriveren kun 359 x 249 x 198 mm (b x h x d).

Produktiv ytelse


Få laserutskrifter med profesjonell utskriftshastighet på 18 sider i minuttet. Canons teknologier for rask første utskrift sørger for hurtig oppstart fra dvalemodus, og første utskrift er klar i løpet av kun 7,8 sekunder, så du slipper å kaste bort tid på venting.

Eksepsjonell laserkvalitet


Utskriftsoppløsning på opptil 2 400 x 600 dpi og automatisk bildeforbedring med AIR-teknologi gir skarp, tydelig tekst og detaljert grafikk. Canon MS-toner (Magnetic Spherical) er spesialutviklet for å gi optimalt resultat utskrift etter utskrift.

Effektiv og stille


Denne strømbesparende skriveren bruker kun 0,8 watt i dvalemodus. På/av-knappen har praktisk plassering i front på skriveren slik at det er enkelt å slå av skriveren og spare enda mer strøm. Takket være Canons unike skrivermotorkonstruksjon er i-SENSYS LBP6020 lydløs i hvilemodus og eksepsjonelt stille under utskrift, slik at du kan konsentrere deg om jobben uten forstyrrende støy.

Alt-i-ett-kassett


Den resirkulerbare alt-i-ett-kassetten sørger for vedlikeholdsfri drift og kontinuerlig høy utskriftskvalitet. Du bytter raskt og enkelt ut den kompakte kassetten, som innholder toner, trommel og renseenhet, med en ny original Canon tonerkassett, og skriveren er så god som ny.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS LBP6020, funksjonene og hva den kan gjøre.

High print quality

Høy utskriftskvalitet

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

USB connection

USB-tilkobling