Canon i-SENSYS LBP6030B

i-SENSYS LBP6030B

En rimelig, plassbesparende svart-hvitt-laserskriver utformet for bruk hjemme eller på små kontorer. Den er stillegående, pålitelig og svært energieffektiv med lavt strømforbruk, og leverer raske utskrifter av høy kvalitet.

Fordeler

  • Rimelig svart-hvitt-laserskriver – ideell til små kontorer eller hjemmekontorer.
  • Raske svart-hvitt-utskrifter av høy kvalitet med 18 sider/minutt
  • Ingen ventetid med rask første utskrift
  • Stilig, plassbesparende design for å forbedre ethvert skrivebord
  • Gled deg over energieffektivitet som er ledende i sin klasse

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS LBP6030B

Plassbesparende svart-hvitt-laserskriver


Denne raske, kompakte og rimelige svart-hvitt-laserskriveren får lett plass på skrivebordet og er perfekt til bruk hjemme og på små kontorer. Den lekre, plassbesparende designen i stilig svart rommer et papirkassettdeksel som kan trekkes helt inn, og da måler skriveren kun 364 x 249 x 198 mm (b x d x h).

Rask og produktiv ytelse


i-SENSYS LBP6030B er klar til handling det øyeblikket du trenger det, takket være Canons teknologi for rask første utskrift, som sørger for hurtig oppvåkning fra dvalemodus. Med en hastighet for første utskrift på bare 7,8 sekunder og en hastighet for profesjonell laserutskrift på 18 sider/minutt, behøver du ikke å vente på utskriftene, så du kan raskt fortsette med viktigere oppgaver.

Eksepsjonell laserkvalitet


Utskriftsoppløsning på opptil 2400 x 600 dpi og automatisk bildeforbedring med AIR-teknologi gir skarp, tydelig tekst og detaljert grafikk. Vår MS-toner (Magnetic Spherical) er spesialutviklet for å gi optimalt resultat – utskrift etter utskrift.

Energieffektiv


Takket være Canons On Demand-fikseringsteknologi bruker denne energieffektive skriveren bare 0,8 watt i dvalemodus, og den trenger praktisk talt ingen oppvarmingstid. Strømknappen er praktisk plassert foran på skriveren slik at det er enkelt å slå den av og redusere miljøpåvirkningen enda mer.

Stille drift


Takket være Canons skrivermotorkonstruksjon er i-SENSYS LBP6030B lydløs i ventemodus og eksepsjonelt stille under utskrift, slik at du kan konsentrere deg om jobben uten forstyrrende støy.

Alt-i-ett-kassett


Den resirkulerbare alt-i-ett-kassetten sørger for vedlikeholdsfri drift og pålitelig høy kvalitet på utskriftene. Den originale Canon-tonerkassetten inneholder toner, trommel og rengjøringsenhet, og kan byttes ut i løpet av sekunder uten søl eller problemer.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS LBP6030B, funksjonene og hva den kan gjøre.

High print quality

Høy utskriftskvalitet

USB connection

USB-tilkobling

Neste steg

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

Produktbilder er kun for illustrasjonsformål. Enkelte funksjoner er valgfrie. Se produktspesifikasjonene eller ta kontakt med salgsrepresentanten hos Canon hvis du vil ha mer informasjon.