Canon i-SENSYS LBP6030w

i-SENSYS LBP6030w

En plassbesparende, rimelig svart-hvitt-laserskriver til små kontorer eller hjemmekontorer, med Wi-Fi for enkel trådløs nettverkstilkobling og utskrift fra smartenheter. Den er stillegående, pålitelig og svært energieffektiv, og leverer raske utskrifter av høy kvalitet.

Fordeler

  • Rimelig Wi-Fi- og mobilklar svart-hvitt-laserskriver
  • Enkelt å skrive ut fra smartenheter med Canon Mobile Printing-appen
  • Raske svart-hvitt-utskrifter av høy kvalitet med 18 sider/minutt
  • Ingen ventetid med teknologi for rask første utskrift
  • Stilig, plassbesparende design for å forbedre ethvert skrivebord

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS LBP6030w

Plassbesparende svart-hvitt-laserskriver med Wi-Fi


Denne raske, kompakte og rimelige svart-hvitt-laserskriveren med Wi-Fi får lett plass på skrivebordet, gir enkel trådløs og mobil utskrift og er perfekt til bruk hjemme og på små kontorer. Den lekre, plassbesparende designen rommer også et papirkassettdeksel som kan trekkes helt inn, og da måler skriveren kun 364 x 249 x 199 mm (b x d x h).

Wi-Fi for utskrift via nettverk og mobil


Skriv ut trådløst fra datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett med denne Wi-Fi- og mobilklare skriveren. Det er enkelt å koble den til et trådløst nettverk - bare trykk på Wi-Fi-knappen på skriveren, så er du klar. Hvis du vil skrive ut fra Apple iOS- eller Android-enheter, laster du bare ned gratisappen Canon Mobile Printing, så kan du raskt og enkelt skrive ut direkte til skriveren.

Rask og produktiv ytelse


i-SENSYS LBP 6030w er klar til handling det øyeblikket du trenger det, takket være Canons teknologi for rask første utskrift, som sørger for hurtig oppvåkning fra dvalemodus. Med en hastighet for første utskrift på bare 7,8 sekunder og en hastighet for profesjonell laserutskrift på 18 sider/minutt, behøver du ikke å vente på utskriftene, slik at du raskt kan fortsette med viktigere oppgaver.

Eksepsjonell laserkvalitet


Utskriftsoppløsning på opptil 2400 x 600 dpi og automatisk bildeforbedring med AIR-teknologi gir skarp, tydelig tekst og detaljert grafikk. Vår MS-toner (Magnetic Spherical) er spesialutviklet for å gi optimalt resultat - utskrift etter utskrift.

Energieffektiv


Takket være Canons On Demand-fikseringsteknologi bruker denne energieffektive skriveren bare 1,6 watt i dvalemodus, og den trenger praktisk talt ingen oppvarmingstid. Strømknappen er praktisk plassert foran på skriveren slik at det er enkelt å slå den av og redusere miljøpåvirkningen enda mer. I tillegg finnes det en tilpasningsbar modus for automatisk avslåing som slår av skriveren automatisk etter en forhåndsinnstilt tidsperiode.

Stille drift


Takket være Canons unike skrivermotorkonstruksjon er i-SENSYS LBP6030w lydløs i ventemodus og eksepsjonelt stille under utskrift, slik at du kan konsentrere deg om jobben uten forstyrrende støy.

Alt-i-ett-kassett


Den resirkulerbare alt-i-ett-kassetten sørger for vedlikeholdsfri drift og pålitelig høy kvalitet på utskriftene. Den originale Canon-tonerkassetten inneholder toner, trommel og rengjøringsenhet, og kan byttes ut i løpet av sekunder uten søl eller problemer.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS LBP6030w, funksjonene og hva den kan gjøre.

High print quality

Høy utskriftskvalitet

USB connection

USB-tilkobling

Use and share wirelessly

Bruk og del trådløst

Neste steg

Mobilløsninger

Enkel utskrift fra mobilenheter

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

Kassetter for i-SENSYS

 

Produktbilder er kun for illustrasjonsformål. Enkelte funksjoner er valgfrie. Se produktspesifikasjonene eller ta kontakt med salgsrepresentanten hos Canon hvis du vil ha mer informasjon.