Canon i-SENSYS LBP6200d

i-SENSYS LBP6200d

Med automatisk tosidig utskrift er denne kompakte laserskriveren et ypperlig tillegg til hjemmet eller små kontorer. Dra nytte av vedlikeholdsfri utskrift og en mengde energi- og tidsbesparende funksjoner.

Fordeler

  • Plassbesparende design
  • 25 sider per minutt, første utskrift klar i løpet av 6 sekunder
  • Automatisk tosidig utskrift
  • Strømbesparende
  • Stille drift
  • Alt-i-ett-kassett for vedlikeholdsfri drift

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS LBP6200d

Kompakt og plassbesparende


Denne plassbesparende og rimelige sort-hvitt laserskriveren er perfekt til personlig bruk hjemme eller på et lite kontor. Den har automatisk tosidig utskrift, men er likevel imponerende kompakt og får plass på selv det minste skrivebord.

Produktiv ytelse


Få laserutskrifter med imponerende utskriftshastighet på 25 sider i minuttet. Canons teknologier for rask første utskrift sørger for hurtig oppstart fra dvalemodus, og enheten har rask oppvarmingstid på kun 10 sekunder fra den slås på. Med første utskrift klar på kun 6 sekunder går du ikke glipp av viktige tidsfrister.

Automatisk tosidig utskrift


Automatisk tosidig utskrift gir deg flotte, profesjonelle dokumenter samtidig som du sparer papir.

Eksepsjonell laserkvalitet


Utskriftsoppløsning på opptil 2 400 x 600 dpi og automatisk bildeforbedring med AIR-teknologi gir skarp, tydelig tekst og detaljert grafikk. Canon MS-toner (Magnetic Spherical) er spesialutviklet for å gi optimalt resultat utskrift etter utskrift.

Effektiv og stille


Denne strømbesparende skriveren bruker kun 1,4 watt i dvalemodus. På/av-knappen har praktisk plassering i front på skriveren slik at det er enkelt å slå av skriveren og spare enda mer strøm. Takket være en skrivermotorkonstruksjon uten vifte er i-SENSYS LBP6200d lydløs i hvilemodus og meget stille under utskrift, slik at du kan konsentrere deg om jobben uten forstyrrende støy.

Alt-i-ett-kassett


Den resirkulerbare alt-i-ett-kassetten sørger for vedlikeholdsfri drift og kontinuerlig høy utskriftskvalitet. Du bytter raskt og enkelt ut den kompakte kassetten, som innholder toner, trommel og renseenhet, med en ny original Canon tonerkassett, og skriveren er så god som ny.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS LBP6200d, funksjonene og hva den kan gjøre.

USB connection

USB-tilkobling

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

High print quality

Høy utskriftskvalitet

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology