Canon i-SENSYS LBP6230dw

i-SENSYS LBP6230dw

Denne plassbesparende svart-hvitt-laserskriveren med Wi-Fi er nettverks- og mobilklar med automatisk tosidig utskrift og en rekke energi- og tidsbesparende funksjoner, og er ideell for små kontorer og hjemmekontorer.

Fordeler

  • Wi-Fi-, nettverks- og mobilklar svart-hvitt-laserskriver
  • Enkelt å skrive ut fra smartenheter med Canon Mobile Printing-appen
  • Spar tid og penger med automatisk tosidig utskrift
  • Gled deg over energieffektivitet som er ledende i sin klasse
  • Rask, forbedret kvalitetsutskrift i svart-hvitt med 25 sider/minutt

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS LBP6230dw

Plassbesparende svart-hvitt-laserskriver med Wi-Fi


Med trådløs og mobil tilkobling samt Ethernet-tilkobling og automatisk tosidig utskrift er denne raske, kompakte og energieffektive svart-hvitt-laserskriveren perfekt for små kontorer og hjemmekontorer, og får lett plass på ethvert skrivebord.

Wi-Fi-, nettverks- og mobilklar


Med denne Wi-Fi-, nettverks- og mobilklare enheten kan du skrive ut sømløst akkurat slik du vil. Det er enkelt å koble den til et trådløst nettverk - bare trykk på Wi-Fi-knappen på skriveren, så er du klar. Mobil utskrift er også enkelt. Du trenger bare å laste ned gratisappen Canon Mobile Printing, så kan du raskt og enkelt skrive ut direkte til skriveren fra Apple iOS- og Android-enheter.

Rask og produktiv ytelse


Det er enkelt å overholde tidsfrister takket være den imponerende hastigheten for laserutskrifter på 25 sider/minutt og Canons teknologi for rask første utskrift, som sørger for hurtig gjenoppvåkning fra dvalemodus. Enheten våkner til live med én gang du trenger den, med rask oppvarmingstid på bare 10 sekunder fra den slås på, samt tid før første utskrift på 6 sekunder eller mindre.

Automatisk tosidig utskrift


Spar penger på papir og gi bedriftsdokumentene et profesjonelt utseende med automatisk tosidig utskrift.

Eksepsjonell laserkvalitet


Utskriftsoppløsning på opptil 1200 x 1200 dpi og automatisk bildeforbedring med AIR-teknologi gir skarp, tydelig tekst og detaljert grafikk. Vår MS-toner (Magnetic Spherical) gir optimalt resultat, utskrift etter utskrift.

Energieffektiv


Takket være Canons On Demand-fikseringsteknologi har denne skriveren den beste energieffektiviteten i sin klasse. Den bruker bare 0,9 watt i dvalemodus, og den trenger praktisk talt ingen oppvarmingstid. Strømknappen er praktisk plassert foran på skriveren slik at det er enkelt å slå den av og redusere miljøpåvirkningen enda mer. I tillegg finnes det en tilpasningsbar modus for automatisk avslåing som slår av skriveren etter en forhåndsinnstilt tidsperiode.

Stille drift


Takket være Canons unike skrivermotorkonstruksjon er skriveren lydløs i ventemodus og eksepsjonelt stille under utskrift, slik at du kan konsentrere deg om jobben uten forstyrrende støy.

Alt-i-ett-kassett


Den resirkulerbare alt-i-ett-kassetten sørger for vedlikeholdsfri drift og pålitelig høy kvalitet på utskriftene. Den originale Canon-tonerkassetten inneholder toner, trommel og rengjøringsenhet, og kan byttes ut i løpet av sekunder uten søl eller problemer.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS LBP6230dw, funksjonene og hva den kan gjøre.

High print quality

Høy utskriftskvalitet

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

Use and share over network

Bruk og del over nettverk

USB connection

USB-tilkobling

Use and share wirelessly

Bruk og del trådløst

Neste steg

Mobilløsninger

Enkel utskrift fra mobilenheter

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

Kassetter for i-SENSYS

 

Produktbilder er kun for illustrasjonsformål. Enkelte funksjoner er valgfrie. Se produktspesifikasjonene eller ta kontakt med salgsrepresentanten hos Canon hvis du vil ha mer informasjon.