Canon i-SENSYS LBP6310dn

i-SENSYS LBP6310dn

Denne nettverksklare, kompakte sort-hvitt-laserskriveren med tosidig utskrift opprettholder produktiviteten og gir den ytelsen som dynamiske små og mellomstore bedrifter krever.

Fordeler

  • Kompakt sort-hvitt-laserskriver med 33 sider/minutt
  • Automatisk tosidig utskrift
  • Nettverksklar
  • Kort tid til første utskrift
  • Ingen ventetid med teknologier for rask første utskrift
  • Utskriftsoppløsning på opptil 2400 x 600 dpi
  • Maks. Papirkapasitet på 800 ark

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS LBP6310dn

Spar tid, øk produktiviteten


Små og mellomstore bedrifter som skriver ut større volumer, vil ha god nytte av LBP6310dn for å øke produktiviteten. LBP6310dn skriver ut sort-hvitt-laserutskrifter i en hastighet på 33 sider/minutt, og første utskrift er klar i løpet av 6 sekunder eller mindre. Dette hjelper arbeidsgrupper til å jobbe raskt, uten ødeleggende forsinkelser.

Utviklet for å levere


Den slitesterke designen bidrar til å sørge for at viktige jobber blir fullført. LBP6310dn leveres som standard med en 250-arks kassett og et 50-arks brett. En ekstra 500-arks kassett øker den totale papirkapasiteten til 800 ark, slik at det blir mindre behov for å etterfylle. Skriveren har en brukervennlig, plassbesparende design som passer godt inn i travle kontormiljøer. Med automatisk tosidig utskrift får du dokumenter med profesjonelt utseende mens du samtidig sparer tid og penger.

Gjennomgående fremragende resultater


LBP6310dn har en utskriftsoppløsning på opptil 2400 x 600 dpi med Automatic Image Refinement (AIR). Dette gir deg den verdifulle fordelen ved raskt å kunne levere tydelige, nøyaktige dokumenter med overlegen bildekvalitet.

Nettverksklar for enkel integrering og betjening


LBP6310dn har et innebygd nettverksgrensesnitt. Derfor kan den raskt og sømløst integreres i nettverket ditt. Dette gjør skriveren perfekt for deling i små bedrifter og arbeidsgrupper. Det eksterne brukergrensesnittet (RUI) gjør at LBP6310dn kan fjernovervåkes og -administreres.

Enkelt, rimelig vedlikehold


Med den vedlikeholdsfrie multifunksjonskassetten får du kontinuerlig utskrift av høy kvalitet. Multifunksjonskassetten, som innholder toner og alle sentrale komponenter, skiftes enkelt i løpet av sekunder. Det blir verken søl eller vedlikeholdsproblemer – bare kontinuerlig utskrift av høy kvalitet. Det finnes også en tonerkassett med høy kapasitet som lar deg skrive ut godt over dobbelt så mange sider.

Energibesparende design


Med LBP6310dn kan du spare energi uten at det går på bekostning av ytelsen. Det typiske strømforbruket* (TEC) på bare 1,9 kWh/uke og de imponerende energinivåene på 9 watt i hvilemodus og 1 watt i dvalemodus kan bidra til å redusere karbonsporet ditt, støtte opp om miljømålene dine og føre til lavere driftskostnader. Verkøyet for automatisk avslåing gir skriveren enda bedre energieffektivitet.
* Typisk strømforbruk (TEC) angir produktets vanlige strømforbruk i løpet av én uke. Testmetoden er fastsatt av Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS LBP6310dn, funksjonene og hva den kan gjøre.

USB connection

USB-tilkobling

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

Use and share over network

Bruk og del over nettverk

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

+1 Optional Paper Cassette

+1 papirkassett som tilleggsutstyr

High print quality

Høy utskriftskvalitet

Neste steg

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan