Canon i-SENSYS LBP6670dn

i-SENSYS LBP6670dn

Denne produktive sort-hvitt-laserskriveren med tosidig utskrift integreres sømløst i alle miljøer takket være omfattende muligheter for nettverkstilkobling, PCL og mulighet for støtte for PostScript.

Fordeler

  • 33 sider/minutt, første kopi klar i løpet av 6 sekunder
  • Utskriftsoppløsning på 1200 x 1200 dpi
  • 512 MB innebygd minne
  • Intuitivt betjeningspanel
  • Støtte for PCL5e/6 og Adobe® PostScript som tilbehør
  • Gigabit-Ethernet
  • Energieffektiv
  • Tosidig utskrift
  • Enkelt bytte av tonerkassetter

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS LBP6670dn

Bli mer produktiv


Elegante i-SENSYS LBP6670dn er perfekt for å maksimere produktiviteten i travle arbeidsgrupper og kompakt nok til å få plass på skrivebordet. Brukerne får praktisk tilgang til en sort-hvitt-laserskriver i nærheten som raskt leverer dokumenter med profesjonell kvalitet med en hastighet på hele 33 sider/minutt. Tid til første utskrift er bare 6 sekunder eller mindre, så ingen tid går med til å vente.

Laserutskrift av høy kvalitet


Gjør inntrykk med forretningsdokumenter med skarp, sort tekst og klar grafikk. Med utskriftsoppløsning på 1200 x 1200 dpi sørger i-SENSYS LBP6670dn for resultater av høyeste kvalitet for alt arbeidet ditt. Skriveren har 512 MB minne som standard, slik at den er utstyrt for å takle nettverksutskrift og utskrift av store, komplekse dokumenter og detaljert grafikk.

Enkel å bruke


Skriveren er brukervennlig, selv for uerfarne brukere, og har en intuitiv, femlinjers LCD-skjerm som gjør det enkelt å konfigurere og navigere mellom innstillinger.

Enkel integrering i nettverk


i-SENSYS LBP6670dn gjør det raskt og enkelt å dele utskrift via nettverk. Den har innebygde tilkoblingsmuligheter for Gigabit-Ethernet og kan raskt behandle krevende arbeidsmengder, uten at nettverksytelsen påvirkes. Den støtter også utskrift med bransjestandarden PCL5e/6 og har muligheter for Adobe® PostScript, for sømløs integrering i eksisterende utskriftsarbeidsflyter.

Spar energi, og reduser utgiftene


Kutt papirkostnadene og reduser svinn ved hjelp av automatisk tosidig utskrift. En rekke energisparende funksjoner bidrar også til å redusere driftsutgiftene. i-SENSYS LBP6670dn er Energy Star-sertifisert og bruker bare 1,0 watt i dvalemodus. Med et lavt typisk energiforbruk (TEC) på 1,3 kWh er den blant de mest effektive skriverne i sin klasse.

Problemfritt vedlikehold


Skriveren har en kostnadseffektiv alt-i-ett-kassett som inneholder toner, trommel og rengjøringsenheter for maksimal oppetid med minimalt vedlikehold. Kassetten byttes enkelt på noen få sekunder, uten søl. Bruk en original laserkassett fra Canon, så kan du være sikker på å få gjennomført høy utskriftskvalitet.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS LBP6670dn, funksjonene og hva den kan gjøre.

PCL Printing

PCL-utskrift

Optional PostScript Printing

Mulighet for PostScript-utskrift

USB connection

USB-tilkobling

Use and share over network

Bruk og del over nettverk

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

+1 Optional Paper Cassette

+1 papirkassett som tilleggsutstyr

User friendly LCD display

Brukervennlig LCD-skjerm

High print quality

Høy utskriftskvalitet

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

Neste steg

Mobilløsninger

Enkel utskrift fra mobilenheter

Easy Service Plan

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.