Canon i-SENSYS LBP6680x

i-SENSYS LBP6680x

i-SENSYS LBP6680x tar i bruk MEAP for en ny generasjon med laserskrivere og setter nye standarder for produktivitet, sikkerhet, miljø og løsningsintegrering.

Fordeler

  • 33 sider/minutt, første kopi klar i løpet av 6 sekunder
  • Utskriftsoppløsning på 1200 x 1200 dpi
  • 768 MB innebygd minne
  • Intuitivt betjeningspanel
  • Støtte for PCL5e/6 og Adobe® Postscript
  • Gigabit-Ethernet
  • Innebygd MEAP
  • Samsvar med IP Sec og LAN IEEE 802.1x
  • Direkteutskrift fra USB-lagring

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS LBP6680x

Neste generasjons teknologi


MEAP, vår Java-baserte plattform for applikasjonsutvikling, er innebygd, og det er mulig å utvikle tilpassede applikasjoner for å integrere i-SENSYS LBP6680x i løsninger. Med MEAP kan skriveren integreres sømløst med uniFLOW, slik at utskriftshåndtering blir mye enklere og kostnadene reduseres.

Sort-hvitt-laser med høy ytelse


Nettverksklare i-SENSYS LBP6680x maksimerer produktiviteten i travle arbeidsgrupper. Den er kompakt nok til å få plass på skrivebordet, slik at brukerne får praktisk tilgang til en sort-hvitt-laserskriver i nærheten. Den leverer raskt og uten støy dokumenter med profesjonell kvalitet - med raske 33 sider/minutt. Tid til første utskrift er bare 6 sekunder eller mindre, så ingen tid går med til å vente.

Utskrift av høy kvalitet


Du får profesjonell utskriftskvalitet hver gang. i-SENSYS LBP6680x leverer utskriftsoppløsning på opptil 1200 x 1200 dpi, som gir perfekte resultater for hver eneste utskrift. Skriveren leveres med 768 MB minne som standard, slik at den støtter utskrift av store, komplekse dokumenter og grafikk og i tillegg oppfyller kravene til nettverksutskrift.

Enkel å bruke


Selv de mest uerfarne brukere vil synes at i-SENSYS LBP6680x er brukervennlig. En intuitiv, femlinjers LCD-skjerm gjør det enkelt å konfigurere og navigere mellom ulike innstillinger.

Fullstendig nettverksintegrering


i-SENSYS LBP6680x integreres sømløst i nettverket for enkel deling av utskriftsressurser. Innebygde tilkoblingsmuligheter for Gigabit-Ethernet gjør det enkelt å behandle krevende arbeidsmengder, uten at nettverksytelsen påvirkes. Støtte for utskrift med bransjestandarden PCL5e/6 og Adobe® Postscript gir også mulighet for tett integrering i forretningsdriften.

Sikker informasjon


Beskytt informasjonen din med de samme avanserte funksjonene som er tilgjengelige med de multifunksjonelle imageRUNNER ADVANCE-skriverne. Dette inkluderer samsvar med IPSec og LAN IEEE 802.1x. Mulighet for sikker postkasseutskrift sørger for at konfidensielt materiale ikke havner hos feil person.

Direkteutskrift fra USB-lagring


Med i-SENSYS LBP6680x kan du skrive ut direkte fra en USB-lagringsenhet. Bruk den klare skjermen til å velge blant de støttede filtypene, TIFF, JPEG, PDF og XPS, og skriv dokumentene raskt ut.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS LBP6680x, funksjonene og hva den kan gjøre.

PCL Printing

PCL-utskrift

USB connection

USB-tilkobling

Use and share over network

Bruk og del over nettverk

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

+1 Optional Paper Cassette

+1 papirkassett som tilleggsutstyr

User friendly LCD display

Brukervennlig LCD-skjerm

High print quality

Høy utskriftskvalitet

Optional Secure print

Mulighet for sikker utskrift

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

Neste steg

Mobilløsninger

Enkel utskrift fra mobilenheter

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

Kassetter for i-SENSYS