Canon i-SENSYS LBP7018C

i-SENSYS LBP7018C

Den minste og rimeligste fargelaserskriveren fra Canon. Denne brukervennlige fargelaserskriveren leverer kompromissløs kvalitet og uovertruffen energieffektivitet.

Fordeler

  • Plassbesparende design
  • Laserutskrift med 4 sider/min i farger og 16 sider/min i sort-hvitt
  • Teknologier for rask første utskrift
  • Strømbesparende
  • Utskriftsoppløsning på 2400 x 600 dpi
  • Enkelt bytte av tonerkassetter

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS LBP7018C

Elegant, plassbesparende design


Med sin kompakte design og stille drift er i-SENSYS LBP7018C den ideelle skrivebordsskriveren for hjemmekontoret og mindre bedrifter. Denne rimelige laserskriveren er liten, har rask respons og skriver ut i enestående fargekvalitet.

Rask utskrift


Med Canons teknologier for rask første utskrift slipper du å vente når du vil skrive ut. Med utskriftshastigheter på 16 sider/min i sort-hvitt og 4 sider/min i farger samt en tid til første utskrift i sort-hvitt på bare 13,6 sekunder er det minimal ventetid på den første siden.

Strålende utskrift både i farger og sort-hvitt.


Sett ditt merke med utskrifter av høy kvalitet. Med utskriftsoppløsning på opptil 2400 x 600 dpi kommer du til å legge merke til forbedrede detaljer, klar og tydelig tekst og jevne gråtoner. Canons overlegne bildebehandling og nyskapende S-Toner sørger for utskrifter med den beste fargekvaliteten.

Reduser kostnadene med lavt energiforbruk


Med den overlegne energieffektiviteten til i-SENSYS LBP7018C kommer du til å spare penger og senke eierkostnadene i tillegg til å redusere karbonutslippene. Canon har forpliktet seg til å tilby de mest miljøvennlige produktene vi klarer, og derfor er denne fargelaserskriveren Energy Star-sertifisert. Den har et vanlig strømforbruk (TEC) på bare 0,5 kWh, og i dvalemodus er forbruket helt nede i 1,1 watt, noe som gjør denne skriveren til en av de mest effektive i sin klasse.

Enkel å bruke og betjene


Denne skriveren er usedvanlig enkel å konfigurere og bruke. Tonerkassettene er enkle å bytte, og spesielle funksjoner for støyreduksjon gir et stillere, mer behagelig arbeidsmiljø, slik at du kan konsentrere deg om virksomheten. Du kan føle deg trygg på at den brukervennlige Canon CAPT-skriverdriveren vil spare tid og levere enestående fargeutskrifter.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS LBP7018C, funksjonene og hva den kan gjøre.

USB connection

USB-tilkobling

High print quality

Høy utskriftskvalitet

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

Neste steg

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

Kassetter for i-SENSYS