Canon i-SENSYS LBP7100Cn

i-SENSYS LBP7100Cn

Denne kompakte A4-laserskriveren skriver ut 14 sider/minutt både i farger og sort-hvitt. Den er et perfekt valg for små bedrifter som ønsker utskrifter av gjennomgående høy kvalitet.

Fordeler

  • A4-fargeutskrift med profesjonell kvalitet
  • Elegant utforming med lav profil som er perfekt for små bedrifter
  • Perfekt for deling i små arbeidsgrupper
  • 14 sider/minutt både i sort-hvitt og farger
  • Utskriftsoppløsning på opptil 1200 x 1200 dpi
  • Alt-i-ett-kassetter med fargetoner

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS LBP7100Cn

Få gjennomgående suverene utskrifter


Små kontorer og arbeidsgrupper kan produsere A4-laserutskrifter i farger med profesjonell kvalitet. LBP7100Cn har en utskriftsoppløsning på 1200 x 1200 dpi og er perfekt for salgs- og markedsføringsdokumenter i farger med høy kvalitet, med finkornet grafikk og detaljrik tekst. Med LBP7100Cn er det enkelt å levere gjennomgående imponerende resultater uten å måtte betale for kostbare trykkerijobber.

Kompakt, praktisk design


LBP7100Cn har en elegant form med lav profil som passer godt inn i bedriftsmiljøer. Skriveren er liten og passer derfor der det er dårlig plass. Den har moderne design, er stille i drift og kan plasseres der kunder kan se den.

Nettverksaktivert for enklere deling


LBP7100Cn er skreddersydd for personlig bruk eller for deling av produktivitetsfunksjonene i små arbeidsgrupper, takket være nettverksgrensesnittet. Ved hjelp av det eksterne brukergrensesnittet kan brukere og administratorer overvåke og administrere maskinstatusen direkte i nettleseren.

Spar tid, få bedre produktivitet


Utskriftshastigheten på 14 sider/minutt i både sort-hvitt og farger hjelper deg med å utføre hasteoppgaver på kortere tid. Canons teknologi for rask første utskrift sørger for raskere responstid fra dvalemodus, slik at du ikke mister verdifulle minutter mens du venter på at skriveren varmes opp. Kassetten på 150 ark reduserer behovet for å etterfylle, slik at arbeidsflyten holdes i gang.

Enkel i bruk, enkelt vedlikehold


Systemet med multifunksjonskassetter reduserer vedlikeholdsbehovet og gir deg kontinuerlig utskrift med høy kvalitet. Bruk den sorte tonerkassetten med høyere kapasitet for å få enda mindre uproduktiv tid. Skift ganske enkelt ut kassetten, som inneholder toner, trommel og renseenhet, og skriveren er så god som ny. Skriveren åpnes i front slik at det er raskt og enkelt å skifte tonerkassetter.

Et kostnadseffektiv, energieffektivt valg


LBP7100Cn bruker bare 0,9 watts i dvalemodus. Den er Energy Star®-sertifisert og er markedsledende innen typisk strømforbruk* (TEC), noe som bidrar til å oppfylle mål for både miljø, bærekraft og kostnadsreduksjon.
* Typisk strømforbruk (TEC) angir produktets vanlige strømforbruk i løpet av én uke. Testmetoden er fastsatt av Energy Star®: http://www.eu-energystar.org .

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS LBP7100Cn, funksjonene og hva den kan gjøre.

USB connection

USB-tilkobling

Use and share over network

Bruk og del over nettverk

Neste steg

Mobilløsninger

Enkel utskrift fra mobilenheter

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign

Kassetter for i-SENSYS

 

Spar gode penger, og føl deg trygg med kampanjen vår med tilbakebetaling og tre års garanti

Lær mer