Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

i-SENSYS LBP7210Cdn

Denne strømsparende, nettverksklare og kompakte fargelaserskriveren er ideell for små arbeidsgrupper som ønsker profesjonell utskrift med høy hastighet og automatisk tosidig utskrift.

Fordeler

  • Kompakt fargelaserskriver med lav profil
  • 20 sider/minutt i farger og sort-hvitt
  • Profesjonelle fargeutskrifter med høy kvalitet
  • Utskriftsoppløsning tilsvarende opptil 9600 x 600 dpi
  • Teknologier for rask første utskrift
  • Automatisk tosidig utskrift
  • Alt-i-ett-kassett
  • Nettverksklar

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

Funksjoner for bedre ytelse


Hvis du har en liten arbeidsgruppe som har behov for å dele en rask og driftssikker skriver, har LBP7210Cdn alt du trenger. LBP7210Cdn skriver ut 20 sider/minutt i farger og sort-hvitt, har enkel design som tar lite plass og representerer en imponerende kombinasjon av kompakt størrelse og høy ytelse.

Gjennomgående inspirerende resultater


Med utskriftsoppløsning tilsvarende opptil 9600 x 600 dpi med Automatic Image Refinement (AIR) som standard leverer LBP7210Cdn enestående fargekvalitet hver eneste gang. Du har muligheten til å skrive ut en rekke forskjellige dokumenter – for eksempel presentasjoner, rapporter og brev av profesjonell kvalitet – i klare farger og skarp sort-hvitt.

Spar penger, bli mer produktiv


LBP7210Cdn har et stort utvalg funksjoner som hjelper deg med å øke produktiviteten. Takket være teknologien for rask første utskrift har LBP7210Cdn første utskrift klar i løpet av bare 16 sekunder, noe som nesten eliminerer ventetid. Den leveres som standard med en 250-arks kassett og et 50-arks brett. En ekstra 250-arks kassett øker den totale papirkapasiteten til 550 ark. Dette sikrer færre avbrytelser og mindre behov for å etterfylle. Automatisk tosidig utskrift er en produktivitetsfunksjon som hjelper deg med å fullføre utskriftsjobber og samtidig redusere kostnader og produsere dokumenter med et mer profesjonelt utseende.

Nettverksklar


Små arbeidsgrupper kan dele produktiv fargeutskrift med denne nettverksklare enheten. Det innebygde nettverksgrensesnittet maksimerer fleksibiliteten og tilkoblingsmulighetene, og IT-administratorer vil ha glede av det eksterne brukergrensesnittet (RUI) som gjør LBP7210Cdn enklere å administrere og overvåke over nettverket med standard nettlesere.

Enkelt og rimelig vedlikehold


Systemet med alt-i-ett-kassetter reduserer vedlikeholdsbehovet og gir deg kontinuerlig utskrift med høy kvalitet. Skift ganske enkelt ut kassetten, som inneholder toner, trommel og renseenhet, og skriveren er så god som ny. Skriveren åpnes i front slik at det er raskt og enkelt å skifte tonerkassetter.

Energieffektiv drift


Med lavt energiforbruk på bare 3 watt i dvalemodus og en typisk strømforbruk* (TEC) på 2,2 kWh/uke er LBP7210Cdn blant de mest energieffektive skriverne i sin klasse. Verkøyet for automatisk avslåing gir enda bedre energieffektivitet.
* Typisk strømforbruk (TEC) angir produktets vanlige strømforbruk i løpet av én uke. Testmetoden er fastsatt av Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS LBP7210Cdn, funksjonene og hva den kan gjøre.

USB connection

USB-tilkobling

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

Use and share over network

Bruk og del over nettverk

High colour print quality

Fargeutskrifter av høy kvalitet

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

+1 Optional Paper Cassette

+1 papirkassett som tilleggsutstyr

Neste steg

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign