Canon i-SENSYS LBP7680Cx

i-SENSYS LBP7680Cx

i-SENSYS LBP7680Cx tar i bruk MEAP i Canons nye generasjon med laserskrivere og setter nye standarder for produktivitet, sikkerhet, miljø og integrasjon av løsninger.

Fordeler

  • Laserutskrift i farger og sort-hvitt, 20 sider/min
  • Utskriftsoppløsning på 9600 x 600 dpi
  • 768 MB standardminne
  • Intuitivt betjeningspanel
  • Støtte for PCL5e/6 og Adobe® Postscript
  • Gigabit-Ethernet
  • Innebygd MEAP
  • Samsvar med IPSec og LAN IEEE 802.1x
  • Direkteutskrift fra USB-lagring

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS LBP7680Cx

Neste generasjons teknologi


MEAP, vår Java-baserte plattform for programutvikling, er for første gang innebygd i en laserskriver fra Canon, slik at du kan utvikle løsningsprogrammer som ligger på selve skriveren. Med MEAP kan i-SENSYS LBP7680Cx integreres sømløst med uniFLOW, slik at utskriftshåndtering blir enklere og kostnadene reduseres.

Fargelaser med høy ytelse


Maksimer produktiviteten til travle arbeidsgrupper med denne stilige fargelaserskriveren med innebygd tosidig utskrift. Skriveren er kompakt nok til å stå på skrivebordet, og gir brukeren beleilig tilgang til raske og stille utskrifter i profesjonell kvalitet med 20 sider/min i både farger og sort-hvitt. Med Canons teknologi for rask første utskrift er det også liten ventetid på dokumenter.

Profesjonell utskriftskvalitet


i-SENSYS LBP7680Cx har en utskriftsoppløsning på 9600 x 600 dpi som er forbedret med automatisk bildeforbedring, slik at du får perfekt resultat og høy kvalitet på utskriftene. Skriveren leveres med 768 MB minne som standard, slik at den har kapasitet til å takle store og kompliserte dokumenter og grafikk samt til å oppfylle kravene til nettverksutskrift.

Enkel å bruke


Selv nybegynnere vil synes at denne fargelaserskriveren er enkel i bruk. Med den intuitive femlinjers LCD-skjermen er det enkelt å konfigurere og navigere mellom de forskjellige innstillingene på enheten.

Allsidige tilkoblingsmuligheter


i-SENSYS LBP7680Cx integreres sømløst i virksomheten din med sin støtte for bransjestandarden PCL5c/6 og Adobe Postscript-utskrift. Med innebygd Gigabit Ethernet-tilkobling kan den også håndtere krevende arbeidsmengder, slik at du oppnår optimal nettverksytelse.

Avansert sikkerhet


Beskytt informasjonen din med de samme avanserte funksjonene som brukes på våre imageRUNNER ADVANCE-multifunksjonsenheter, inkludert samsvar med IPSec og IEEE 802.1x. Kryptert og sikker utskrift via postboks (tilleggsutstyr) beskytter sensitiv informasjon og sørger for at konfidensielle dokumenter havner i de rette hender.

Direkteutskrift fra USB-lagring


i-SENSYS LBP7680Cx er Canons første laserskriver med direkte utskrift fra alle USB-lagringsmedier. Den støtter TIFF-, JPEG-, PDF- og XPS-filer, og med den klare skjermen er det enkelt for brukerne å velge filen de vil ha, og skrive den ut raskt.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS LBP7680Cx, funksjonene og hva den kan gjøre.

PCL Printing

PCL-utskrift

USB connection

USB-tilkobling

Use and share over network

Bruk og del over nettverk

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

+1 Optional Paper Cassette

+1 papirkassett som tilleggsutstyr

User friendly LCD display

Brukervennlig LCD-skjerm

High colour print quality

Fargeutskrifter av høy kvalitet

Optional Secure print

Mulighet for sikker utskrift

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

Neste steg

Mobilløsninger

Enkel utskrift fra mobilenheter

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

Kassetter for i-SENSYS