1,3 MP kompaktkameraer (NYE)

Disse kameraene gir mye for pengene ved hjelp av overvåkning i høy kvalitet med 1,3 MP oppløsning og seks avanserte analysefunksjoner. Kameraene er utformet for innendørs sikkerhet og overvåkning. De gir klare bilder av høy kvalitet med bred visningsvinkel og imponerende ytelse i lite lys.

VB-805D.jpg

VB-805D

Nettverkskamera med fast minikuppel og ultrakompakt objektivteknologi. Ideell for innendørs sikkerhet i butikker, utdanningsinstitusjoner og bedrifter.

VB-S905F.jpg

VB-S905F

Et fast mininettverkskamera med ultrakompakt objektivteknologi. Den kompakte designen gjør det ideelt for en rekke diskrete innendørsmiljøer i bedrifter.

Ultrakompakt størrelse

Den nyskapende objektivteknologien i disse kameraene gjør dem små nok til at de enkelt får plass i håndflaten. Vårt minikuppelkamera med 1,3 MP er bare 120 mm bredt og 54 mm høyt, noe som gjør at det passer perfekt der diskré overvåkning kreves. I tillegg til minikuppelkameraet inneholder serien også et ultrakompakt bokskamera på bare 32 x 54 x 114 mm (B x H x D).

Ultra-compact size
Full HD 30fps

1,3 MP til 30 bilder/sekund

Canons DIGIC DVIII- og DIGIC NET II-prosessorene brukes til å sikre utmerket bildekvalitet med en oppløsning på 1,3 MP og opptil 30 bilder/sekund. Innebygd multistreamingteknologi (2 x H.264) gjør at du kan vise ulike oppløsninger samtidig, slik at overvåkning i høy oppløsning og opptak i lav oppløsning kan utføres samtidig.

Avanserte funksjoner

Intelligent Function_ICON.jpgAvanserte analyseprogrammer gir analyse av mulige sikkerhetsbrudd i sanntid. Opptil 15 områder i et motiv kan bli angitt til å overvåkes ved hjelp av seks ulike algoritmer. Dette setter en ny standard for tradisjonelle metoder for alarmregistrering ved å bidra til å redusere falske alarmer, øke effektiviteten og redusere oppbevaringsplassen som kreves. Dette gjøres ved å kun aktivere opptak når truslene er ekte.

Intelligent Function_DIAGRAM

Auto Smart Shade Control

Der kameraer fra konkurrenter tar en bildesekvens ved ulike lukkerhastigheter og slår dem sammen til ett bilde for å vise motiver med sterkt belyste bakgrunner, gjør Canons Auto Smart Shade Control (SSC) øyeblikkelige sanntidsjusteringer for å gjøre bildet i forgrunnen tydeligere. Nettoeffekten er at områder med sterkt lys beholdes i samme lys, mens bare de mørkere områdene lyses opp, slik at silhuetter som er vanskelige å se, øyeblikkelig konverteres til gjenstander du kan se klart.

Auto SSC