Full HD-kameraer

Overvåk og beskytt bedriften din i Full HD-oppløsning med førsteklasses bildekvalitet og imponerende ytelse i lite lys. Avanserte funksjoner gir mulighet for proaktiv analyse av potensielle sikkerhetsbrudd i sanntid, og Smart Shade Control gjør at du kan se hele bildet – selv for motiver med sterkt bakgrunnslys.

VB-H41 175 x132.gif

VB-H43

PZT IP-overvåkningskameraet VB-M43 med Full HD kombinerer kraftig 240x zoom, utmerket ytelse i svak belysning og rask autofokus. Fleksible installeringsløsninger for innendørs og utendørs bruk.

VB-H630VE.jpg

VB-H630VE

IP-overvåkningskameraet VB-H630VE med fast kuppel, Full HD og hærverkssikker IP66-konstruksjon er perfekt for krevende forhold utendørs. Overvåk og ta opp døgnet rundt med et ultrabredt synsfelt på 111°.

VB-H630D.jpg

VB-H630D

IP-overvåkningskameraet VB-H630D med fast kuppel er ideelt til innendørsbruk. Overvåk og ta opp døgnet rundt med et ultrabredt synsfelt på 111°.

VB-H730F.jpg

VB-H730F

Det faste IP-overvåkningskameraet VB-H730F med Full HD har et ultrabredt synsfelt på 112° og glimrende ytelse i svakt lys. Fleksible installeringsløsninger for innendørs og utendørs bruk.

Bildekvalitet i Full HD

Dra nytte av flotte og svært detaljerte bilder i Full HD-oppløsning fra Canons kritikerroste DIGIC DV III-bildebehandler – som opprinnelig ble utformet for profesjonelle videokameraer. Denne prosessoren gir oppløsninger på opptil 1080p og 30 bilder/sekund sammen med Canons kritikerroste fargegjengivelse – selv i lite lys.

Full HD quality

Avanserte funksjoner

Intelligent Function_ICON.jpgAvanserte analyseprogrammer gir analyse av mulige sikkerhetsbrudd i sanntid. Opptil 15 områder i et motiv kan bli angitt til å overvåkes ved hjelp av seks ulike algoritmer. Dette setter en ny standard for tradisjonelle metoder for alarmregistrering ved å bidra til å redusere falske alarmer, øke effektiviteten og redusere oppbevaringsplassen som kreves. Dette gjøres ved å kun aktivere opptak når truslene er ekte.

Intelligent Function_DIAGRAM
Smart Shade Control

Smart Shade Control (smart skyggekontroll)

Der kameraer fra konkurrenter tar en bildesekvens ved ulike lukkerhastigheter og slår dem sammen til ett bilde for å vise motiver med sterkt belyste bakgrunner, gjør Canons Smart Shade Control (SSC) øyeblikkelige sanntidsjusteringer for å gjøre bildet i forgrunnen tydeligere. Nettoeffekten er at områder med sterkt lys beholdes i samme lys, mens bare de mørkere områdene lyses opp, slik at silhuetter som er vanskelige å se, øyeblikkelig konverteres til gjenstander du kan se klart.