For bedrifter

imagePROGRAF-programvare som følger med

Få mest mulig ut av imagePROGRAF storformatskriveren din og strømlinjeform arbeidsflyten med vårt utvalg av kraftig programvare som følger med uten tillegg i prisen.

Neste steg

Quick Utility Toolbox

Quick Utility Toolbox

Få enkelt tilgang til hele utvalget av funksjoner og programmer for skrivere i imagePROGRAF PRO-serien fra denne praktiske programvareporten. Den er alltid tilgjengelig og klar til å startes fra systemstatusfeltet i Windows eller fra Dock på en Apple Mac.

Print Studio Pro

Print Studio Pro

Produser fotoutskrifter av utmerket kvalitet med Adobe Photoshop og Adobe Lightroom eller Canons Digital Photo Professional, og utnytt det fulle potensialet til Canons EOS-kameraer med krystallklar kvalitet.

PosterArtist Lite

PosterArtist Lite

Canons PosterArtist Lite-programvare gir deg muligheten til å utforme og skrive ut profesjonelle plakater i kun fire enkle trinn. Med over 1300 maler, bilder og utklipp – med design som passer til en rekke forskjellige arbeidsmiljøer – har det aldri vært enklere å lage plakater eller skilt folk snur seg etter.

Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

Canons Print Plug-In for Photoshop gir det perfekte grensesnittet mellom Photoshop-bildene og imagePROGRAF-skriveren. Med den kan 16-bits bildefiler overføres direkte til skriveren din, og dermed opprettholdes den brede fargeskalaen og fremragende graderingen fra originalbildene.

Print Plug-In for Office

Print Plug-In for Office

Canons Print Plug-In for Office gjør det enkelt å produsere storformatutskrifter av alle Word-, Excel- og PowerPoint-filene dine. Tenk deg en prosjekttidslinje i Excel, spredt utover en rekke sider som det er vanskelig å få oversikt over. Nå kan du slå dem sammen i en virkningsfull storformatversjon gjennom bare noen få, enkle trinn.

Direct Print & Share

Direct Print & Share

Canons Direct Print & Share-programvare gjør det enkelt å skrive ut filer i formatene PDF, JPEG, TIFF og HP-GL/2 uten at du trenger å åpne det opprinnelige programmet. Den gjør også så du enkelt kan dele filer med andre via nettskyen.

imagePROGRAF Print Utility for iPad

imagePROGRAF Print Utility for iPad

Dette er et gratis program til Canon imagePROGRAF-skrivere som er designet spesifikt for å skrive ut PDF-filer enkelt fra en iPad.

Relaterte produkter og tjenester

Relaterte produkter

Relaterte tjenester

  • Bedriftstjenester

    Ønsker du å få bedriften til å vokse, øke produktiviteten, redusere utskriftskostnadene eller sette ut utskrifts- og dokumentrelaterte tjenester? Uansett utfordring kan Canon hjelpe deg med skreddersydde tjenester slik at du kan oppnå dine mål.