Canon Quick Utility Toolbox

Quick Utility Toolbox

Få enkelt tilgang til hele utvalget av funksjoner og programmer for skrivere i imagePROGRAF PRO-serien fra denne praktiske programvareporten. Den er alltid tilgjengelig og klar til å startes fra systemstatusfeltet i Windows eller fra Dock på en Apple Mac.

Fordeler

  • Du får tilgang til de elektroniske håndbøkene for skriverne dine via fanen Grunnleggende verktøy.
  • Informasjon om tilgang til skriveren, kalibrering og mediekonfigurering.
  • Rask oppstart av Accounting Manager, Device Management Console og Media Configuration Tool.
  • Installer og kjør Quick Utility Toolbox på enkelt vis.
  • Støtte for Microsoft Windows og Apple Mac.

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon Quick Utility Toolbox

Kraft og brukervennlighet


Få tilgang til all programvare og alle funksjoner i imagePROGRAF PRO-serien fra et enkelt program som alltid er lett tilgjengelig.

Bedre skriverfunksjoner


Du får tilgang til all programvare i imagePROGRAF PRO-serien som er tilgjengelig for skriveren din. Dette bidrar til å sikre at regelmessige vedlikeholdsoppgaver utføres til rett tid.

Fanebasert grensesnitt


Du kan bytte mellom fanene Grunnleggende verktøy og Administreringsverktøy i ett og samme skjermbilde, noe som gir rask tilgang til funksjoner for en enkeltskriver og programmer for administrering av flere skrivere.

Enkel tilgang til Media Configuration Tool (MCT)


Bruk Media Configuration Tool for å sikre et optimalt utskriftsmiljø. MCT gjør det mulig å endre navn på og rekkefølgen til medier og å legge til eller endre papirinformasjon.

Ekstern overvåking med Device Management Console


Spar tid og penger ved å overvåke av forbruksartikler og skriverstatusen eksternt for opptil 50 skrivere ved hjelp av Device Management Console. Kalibrer skrivere eksternt, motta statusvarsler via e-post og hold skriverparken i førsteklasses stand.

Effektiv kostnadsadministrering med Accounting Manager


Administrer alle kostnadene dine sentralt med Accounting Manager. Samle inn logger for utskriftsjobber, beregn utskriftskostnader etter jobb eller periode og beregn utskriftskostnader for hver avdeling eller bruker.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon Quick Utility Toolbox, funksjonene og hva den kan gjøre.

Produktbilder er kun for illustrasjonsformål. Enkelte funksjoner er valgfrie. Se produktspesifikasjonene eller ta kontakt med salgsrepresentanten hos Canon hvis du vil ha mer informasjon.