For bedrifter

Nettverkskameraer

Canons serie med nettverkskameraer gir deg løsningen du trenger til overvåking. Kameraene er kompakte, men har likevel høy ytelse, og gir enestående bildekvalitet, selv i dårlig lys, der det finnes flere sikkerhetsrisikoer.

Styrker ved Canon-teknologien

Canon nettverkskameraer har en rekke funksjoner, blant annet bildejustering i sanntid, multistrømming og sofistikert videoanalyse som gjør det mulig med grundig overvåking, behandling og flagging av potensielle sikkerhetsbrudd og å skaffe til veie viktige bevis.

Styrker ved Canon-teknologien_370

Kundefordeler

Bilder i alle lysforhold

Imaging Across All Lighting Conditions

Canons nettverkskameraer innehar en rekke bildebehandlingsteknologier og optiske teknologier og gir flotte og svært detaljerte bilder under alle slags lysforhold.

Minimere prosjektkostnader

Minimising Project Costs

Bred vinkelvisning og avanserte alarmregistreringsmuligheter kombinert med solid beskyttelse mot vær og støtskader gir en rekke sikkerhetsfunksjoner til reduserte prosjektkostnader.

Produktserie

Canons omfattende serie med nettverkskameraer dekker alle vinkler ved hjelp av over 70 års erfaring innen bildebehandling. Serien består av PTZ-, kuppel- og bokskameramodeller med oppløsning i Full HD eller 1,3 MP. De gir bred visning og imponerende bildekvalitet – selv i lite lys.

PTZ-kameraer

Kuppelkameraer

Bokskameraer

Overvåk store områder og følg motivene enkelt ved hjelp av kameraenes funksjoner for å panorere, vippe og zoome (pan, tilt og zoom – PTZ). Perfekt til bruksområder som trafikkstyring og urban overvåkning.

Kuppelkameraene våre viser at overvåkning også kan være diskré. De er kompakte og ser pene ut. De passer perfekt både innendørs og utendørs.

Bokskameraene våre er bygget for å passe til mange ulike bruksområder. De har brede visningsvinkler og er enkle å installere både på vegger og i taket.

Læring og støtte

Kundeeksempler

Case studies

Les historiene til kundene våre, og finn ut hvordan Canons nettverkskameraer har bidratt til å løse virkelige utfordringer.

  Verktøy for systemdesign

  System Design Tools

  Disse verktøyene hjelper deg med å utforme en skreddersydd løsning ved enhver situasjon.

  Ekstra nettressurser

  Last ned programvare, fastvare og brukerveiledninger for nettverkskameraet ditt.

  Søk etter tidligere nettverkskameraer

  Finn informasjon om spesifikasjoner og kompatibelt tilbehør for eldre nettverkskameraer i våre arkiverte produkter.