For bedrifter

Kuppelkameraer

Kuppelkameraene våre er den perfekte løsningen i miljøer der det er viktig å være diskré. De er kompakte og ser pene ut. De gir utmerket bildekvalitet i en bred visningsvinkel enten de monteres på veggen eller i taket. De passer perfekt innendørs og utendørs.

Kompakte og diskré

Kuppelkameraene våre er utformet for å være diskré. De inneholder våre ultrakompakte VB-S-modeller som er så små at de passer i håndflaten. Et utvalg av tilbehør til fordypet montering sørger for at du kan installere alle modeller på en diskré måte, og beholde estetikken til omgivelsene kameraet installeres i.

Ease of installation

Ekstern PTRZ-konfigurering

Når kameraet er installert, kan verktøyet for innstilling av kameravinkel – som åpnes via PC-en – brukes til å åpne kameraets vinkelfunksjoner (P–T–R–Z) eksternt. Dette betyr at faktorer som fokus og kameravinkel ikke trenger å tas med i betraktningen når kameraet monteres, siden disse kan konfigureres på PC-en. Dette sparer tid og sørger for at du trenger færre personer for å installere kameraet.

Small and discreet shape
Complete PTRZ installation

Enkel installering

Det er raskt og enkelt å installere med skruehullene som er standard for bransjen. En mal med merker for hullene følger med i esken. Utvalget av tilbehør gjør at kameraet kan installeres i takplater, på veggen og på stenger. Strømmen hentes fra stikkontakten eller via en Ethernet-tilkobling for å gi økt fleksibilitet. Våre ultrakompakte VB-S-modeller kan monteres av bare én person.

Bokskameraer

Box Cameras

Bokskameraene våre er bygget for å passe til mange ulike bruksområder. De har brede visningsvinkler og er enkle å installere både på vegger og i taket.

PTZ-kameraer

PTZ Cameras

Overvåk store områder og følg motivene enkelt ved hjelp av kameraenes funksjoner for å panorere, vippe og zoome (pan, tilt og zoom – PTZ). Perfekt til bruksområder som trafikkstyring og urban overvåkning.