For bedrifter

Minimere prosjektkostnader

Minimere prosjektkostnader_oppslagstavle

Vidvinkel

VIdvinkel gjør det mulig å overvåke store områder med få kameraer. Asfæriske linseelementer av høy kvalitet er satt sammen på best mulig måte, slik at de ikke bare slipper inn mer lys til kameraets sensor for å gi klarere, mer detaljerte bilder, men også reduserer den tradisjonelle fiskeøyeeffekten.

"Et av målene med Canons designer er å sikre at kameraene har den videste mulige visningsvinkelen for å minimere antall kameraer vi trenger i et prosjekt eller en installasjon. Dette reduserer ikke bare installasjonskostnadene, men reduserer også kravene til båndbredde og oppbevaring."

Konfigurering av fjernstyrt PTRZ i Canon-kameraer med fast kuppel

Når kameraet er montert og koblet til et nettverk, kan kameraets posisjon og vinkel justeres elektronisk ved hjelp av verktøyet for innstilling av kameravinkel. De intuitive kontrollene for panorering, vipping, rotering, zooming og fokusering gjør at én person fjernstyrt kan fullføre konfigureringen av kameraet, noe som reduserer både tidsbruk og kostnaden.

"PTRZ er en funksjon du bare finner i Canon-kameraer med fast kuppel. Verktøyet kan spare integratoren for tid og penger når prosjektet er i installasjonsfasen"

Integrerte analysefunksjoner

Intelligent analyse av motivet kan hjelpe brukeren med å identifisere foruroligende situasjoner. Du kan velge opptil 15 områder som skal analyseres ved hjelp av registrering av objekter i bevegelse samt forlatte og fjernede objekter, kameratukling, passering og inntrenging. Funksjonen for tilknyttede hendelser gjør det mulig å kombinere videoaktiverte alarmer på en logisk måte for å aktivere betingede alarmer. Volum- og skrikregistrering er også lagt til. Det øker fleksibiliteten, og når en alarm aktiveres, startes opptak på kameraene, bildene lastes opp til en ekstern server og et e-postvarsel sendes.

"Alle Canons kameraer har et utvalg av integrerte analysefunksjoner. Slik fleksibilitet gir større muligheter når kameraene installeres i mange prosjekter i alle skalaer og omfang".

Inntrengerregistrering

Registrering av forlatt gjenstand

Bevegelsesgjenkjenning

Fjerneregistrering

Tukleregistrering

Registrering av passering av linje

Forbedret sikkerhet

Ved overvåkning på høyt nivå er det nødvendig å sikre videodataene på nettverket. Sikkerhetsprotokollene Advance IEEE 802.1X og IPSec gjør at du kan kryptere overføringer og beskytte enkeltpakker for å holde opptakene konfidensielle.

Automatisk sporing

I motsetning til tradisjonelle løsninger kombinerer Canons automatiske sporing intelligent registrering av objekter i bevegelse effektivt med kameraets PTZ-kontroll for å holde sporede objekter midt i skjermen. Automatisk zoom holder også gjenstanden i samme størrelse uansett hvor den beveger seg. Du kan angi tidsbegrensning og returposisjon, slik at kameraet kan finne og spore målet nesten ubetjent.

Høy hastighet og presisjon med kontroll

Canons avanserte PTZ-mekanismer har de siste nyskapningene våre innen motordesign, slik at PTZ-kameraet blir vårt mest responsive og presise til nå. Følsomme trinnmotorer og 360⁰ kontinuerlig rotasjon ved 450⁰/sek med funksjon for automatisk vending gjør at brukeren enkelt kan spore motivene deres og overvåke situasjoner når de utspiller seg.

Båndbreddestyring (ADSR)

Canons Area-specific Data Size Reduction-teknologi (ADSR) er et effektivt verktøy for å styre båndbredde. Den som betjener kameraet, kan fritt angi opptil åtte diskré områder som krever den beste kvaliteten, så komprimerer ADSR-teknologien de mindre viktige områdene rundt i større grad. Denne fleksible tilnærmingen hjelper deg med å administrere båndbreddebruken mens du fortsatt fanger inn nok detaljer i de områdene det kreves.

Opptak til SD-kort (Onvif-profil G)

Muligheten til å søke etter og hente opptak fra kameraets lagringsmedium gjør alle overvåkningsløsninger mer fleksible.

Samsvar med ONVIF-profil G standardiserer kommunikasjon, noe som gjør at våre kompatible VMS-løsninger får større grad av tilgang til og kontroll over denne funksjonen.

Miljøbeskyttelse (NEMA250 Type 4X)

Utendørskameraer som samsvarer med NEMA 4X, gir miljøbeskyttelse på et utmerket nivå på kysten og i nærheten av kjemikalier som kan føre til rust og korrodering.

Disse robuste, solide kameraene kan også brukes i et stort temperaturområde (-50–+55⁰C), og kan startes i temperaturer ned til -30 ⁰C.

Utendørs værbeskyttelse (IP66)

Der du trenger beskyttelse mot været, har de IP66-sertifiserte utendørskameraene høy grad av beskyttelse mot støv og vann. Kameraet har tilstrekkelig beskyttelse mot alt fra uventede regnbyger til vask med høytrykkspyler.

Hærverkssikker beskyttelse (IK10)

De sertifiserte IK10-rangerte kameraene oppfyller den europeiske standarden EN 62262. De gir høy grad av beskyttelse mot støt fra eksterne kilder. Kuppeldeksler i polykarbonat, inntrekkingsmekanisme for objektivet og robuste ytterdeksler gjør disse kameraene rustet til å tåle angrep.