For bedrifter

PTZ-kameraer

Du kan bruke de enkle kontrollene til å overvåke store områder og følge motiver ved hjelp av funksjonene for å panorere, vippe og zoome. Modellene er enkle å konfigurere og har et bredt visningsfelt. De passer perfekt til bruksområder som trafikkstyring, urban overvåkning og butikkområder.

Bredt visningsfelt

Der store området må overvåkes, lønner det seg å ha funksjonene for panorering, vipping og zoom. Du kan se gjennom store områder raskt – manuelt eller automatisk – og det er enkelt å spore og overvåke motiver. Når du må undersøke nærmere, gir den kraftige zoomfunksjonen detaljerte nærbilder av høy kvalitet, selv i lite lys.

Fieldof View
Optional housings

Kamerahus og tilbehør (tilleggsutstyr)

Fleksibel installasjon sikres ved at våre PTZ-kameraer kan få strømforsyning fra stikkontakten eller via en Ethernet-tilkobling. Kamerahusalternativer, for eksempel til bruk i røykfylte eller klare omgivelser, gjør at de kan installeres på mange ulike steder – fra parkeringsplasser til konsertlokaler.

Bokskameraer

Box Cameras

Bokskameraene våre er bygget for å passe til mange ulike bruksområder. De har brede visningsvinkler og er enkle å installere både på vegger og i taket.

Kuppelkameraer

Dome Cameras

Kuppelkameraene våre viser at overvåkning også kan være diskré. De er kompakte og ser pene ut. De passer perfekt både innendørs og utendørs.