For bedrifter

Verktøy for systemdesign

Disse verktøyene hjelper deg med å utforme en skreddersydd løsning ved enhver situasjon.
Axis Communications, et selskap i Canon-gruppen, har nå ansvaret for salg av og støtte til Canon-nettverkskameraer ›

Verktøy for systemdesign

Verktøy for harddiskplass som kreves

Det er viktig for utviklingen av alle nettverksløsninger for overvåking å fastslå hva kravene for lagringsplass og båndbredde er. Ved hjelp av denne enkle kalkulatoren kan du velge mellom en rekke støttede kodeker, bildefrekvenser og oppløsninger for å fastslå de totale kravene til lagringsplass.

Verktøy for visningsvinkel (AOV)

Bredest mulige visningsvinkler kan hjelpe til med å redusere prosjektkostnader. Du velger ganske enkelt ønsket kamera, oppløsning og objektstørrelse, og verktøyet beregner all informasjonen du trenger.

Simulator for kameralayout

Simulatoren for kameralayout hjelper deg med å utforme en skreddersydd layout for alle scenarioer. Du trenger bare å laste opp planene og angi skala før du kan dra og slippe kameraene til planene.

Canon Camera Management Tool (CCMT)

CCMT er et enkelt og effektivt verktøy som er utviklet for å gjøre oppsett og konfigurering av overvåkingsløsninger til en enkel oppgave. CCMT leveres med verktøy for grunninnstillinger og mer avanserte kamerainnstillinger og er trolig det eneste verktøyet en installatør trenger for å sette opp løsningen.

Verktøy for innstilling av kameravinkel (PTRZ)

Det intuitive brukergrensesnittet til verktøyet for innstilling av kameravinkel gir ekstern tilgang til PTRZ-kameraenes visningsretning, zoom og fokus.

PTRZ-kameraer:
VB-M600D/VE, VB-M620D/VE, VB-M640V/VE, VB-M641V/VE,
VB-H610D/VE, VB-H630D/VE
VB-M700F, VB-M741LE, VB-M740E
VB-H710F, VB-H730F

Kompatibilitetsverktøy for kameratilbehør

Dette interaktive Excel-regnearket hjelper deg med å fastslå hva slags tilbehør du trenger til en rekke monteringsalternativer.

Kompatibilitetstabell for VMS

Som følge av vårt verdensomspennende integrasjonsprogram er Canons nettverkskameraer kompatible med et stort og økende antall tredjeparts VMS- og NVR-løsninger. Du finner mer informasjon hvis du laster ned det nyeste Excel-regnearket.

Støtte for nettverkskameraet

Last ned programvare, fastvare, brukerveiledninger og feilsøking for kameraet ditt.

Søk etter tidligere NVS-kameraer

Finn informasjon om spesifikasjoner og kompatibelt tilbehør for eldre NVS-modeller i våre arkiverte produkter.