For bedrifter

Styrker ved Canon-teknologien

Serien vår med nettverkskameraer arver de velrenommerte teknologiske innovasjonene som er innebygd i de profesjonelle cinema-kameraene våre, der bildebehandling av høy kvalitet og anerkjent objektivteknologi er utviklet for å holde deg oppdatert.

Styrker ved Canon-teknologien_Billboard

Velrenommert objektivteknologi

Takket være Canons optiske teknologi drar nettverkskameraene våre nytte av raske, lyse objektiver og gir rene og klare bilder med minimal forvrengning.

Glasselementer med høy UD (Ultra Low-Dispersion og høy brytningsindeks) gir færre tilfeller av kromatisk avvik i objektivenheter med høy forstørrelse, minimerer både tønne- og puteforvrengning og gir naturlige bilder med høy kant-til-kant-oppløsning i hele zoomområdet.

Skulle du behøve å komplementere forholdene med bruk av infrarød belysning, gir et IR-korrigerende objektivbelegg økt følsomhet og kontroll av gjenskinn og skygger, samtidig som det forbedrer kameraets ytelse i svakt lys.

Velrenommert objektivteknologi_1_370
Standard vidvinkelobjektiv
Velrenommert objektivteknologi_2_370
Objektiv med høy ytelse og minimal forvrengning

Sensorteknologi

CMOS-sensorer er en viktig del av alle nettverkskameraer. Ved hjelp av Canons egen teknologi kombinerer Canon-sensorer høy følsomhet og glimrende bildekvalitet med lavt støynivå.

Den svært høye følsomheten og den ultrahøye oppløsningen gjør disse sensorene egnet til bruk i en rekke felt, blant annet innen medisinsk forskning, overvåking og i nettverkskameraene våre.

Bildebehandling

Image processing


De doble bilde- og nettverksprosessorene – DIGIC DV III og DIGIC NET II – gjør det mulig å ta opp, behandle, kode og overføre bilder sømløst.

DIGIC DV III-motoren, som også brukes i de profesjonelle filmkameraene Canons Cinema EOS, gir enestående videokvalitet, lavt støynivå, jevne nyanser og levende og nøyaktig fargegjengivelse, særlig i dårlige lysforhold.

Bildeanalyse

Innebygd funksjon for analyse av videoinnhold som gjør det mulig å analysere potensielle sikkerhetsbrudd i sanntid. Opptil 15 områder i et motiv kan overvåkes ved hjelp av åtte ulike algoritmer. Dette inkluderer registrering av inntrengere og skrik.

Dette setter en ny standard for tradisjonelle metoder for alarmregistrering ved å bidra til å redusere falske alarmer, øke effektiviteten og redusere oppbevaringsplassen som kreves, og det hele gjøres ved bare å aktivere opptak av reelle trusler.

Funksjonen for tilknyttede hendelser gjør det mulig å kombinere alarmer på en logisk måte for å aktivere betingede alarmer.


Image Analysis

Miniatyrisert mekatronikk

Miniaturised Mechatronics


Vår styrke innen miniatyrisert mekatronikk (datastyrte elektromekaniske undersystemer) gjør det mulig for oss å utvikle produkter som gir kundene våre store fordeler.

Ett slikt system er den unike funksjonen for ekstern konfigurering for nettverkskameraene våre (PTRZ).

Når kameraet er montert og koblet til et nettverk, kan kameraets posisjon og vinkel justeres elektronisk ved hjelp av verktøyet for innstilling av kameravinkel. Kameraets retning kan endres intuitivt ved å trykke på knappene for panorering og vipping, glidebryterne for rotasjon og glidebryteren for zoom, som du finner på justeringsvinduet. Dette gjør det mulig for én enkelt person å gjennomføre konfigureringen, og du sparer både tid og penger.