Canon VB-H730F

VB-H730F

Det faste overvåkningskameraet VB-H730F med Full HD har et ultrabredt synsfelt på 112° og glimrende ytelse i svakt lys.Fleksible installeringsløsninger for innendørs og utendørs bruk.

/Images/VB-H730F_tcm85-1465214.jpg

Fordeler

  • Ta klare, detaljerte bilder i opptil Full HD-oppløsning
  • Få 112° synsvinkel fra et lyssterkt f/1.2 objektiv
  • Få bedre bilder i sterkt motlys med Auto SSC
  • Ta opp video sømløst med flere strømmemuligheter
  • Forbedret gjenkjenning med avanserte, integrerte analysefunksjoner

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon VB-H730F

Overlegen bildekvalitet og optikk som er best i sin klasse


Beskytt og overvåk området i Full HD med overlegen bildekvalitet ved hjelp av Canon DIGIC DV III-bildeprosessoren.Et ultrabredt synsfelt på 112° med 3x optisk og 4x digitalt zoomobjektiv, kombinert med et avtakbart IR-filter, gjør at du kan se alt når som helst på dagen. Elektronisk bakre fokuseringssystem og lyssterkt f/1,2-vidvinkelobjektiv gir overlegne resultater.

Kraftig videoytelse


Canons DIGIC NET II-prosessor har en H.264-koder som sørger for video med både høy kvalitet og høy komprimeringsgrad.Forbedret kontroll over støyreduksjon og fargegjengivelse gir synlige farger selv i svakt lys. Auto-SSC (Auto Smart Shade Control) forbedrer visningen av objekter i forgrunnen ved kraftig motlys. Funksjonalitet for svakt lys som er best i sin klasse, og dag/natt-funksjon gir flotte resultater i en rekke omgivelser.

Intelligent og fokusert på sikkerhet


Intelligente funksjoner hjelper brukerne med å identifisere alarmsituasjoner ved å analysere forskjellene mellom ulike områder. Det er mulig å bruke opptil 15 funksjoner på én gang på ett kamera. Du kan velge mellom seks ulike intelligente funksjoner, inkludert registrering av objekt i bevegelse, registrering av forlatt objekt, registrering av fjernet objekt, registrering av kameratukling, registrering av passering og registrering av volum.Du kan angi at registrerte aktiviteter skal aktivere opptak, laste opp bilder til en server eller sende varsel via e-post. Ved å bruke et SD-kort kan du oppbevare og gå gjennom alarmopptak uten at innholdet må lastes ned på en PC først. SSL/TLS-kryptering gir sikker tilkobling mellom kameraet og serveren.

Forbedret kompatibilitet og brukervennlighet


Canons nettverkskameraer er kompatible med ledende videobehandlingsprogramvare. Kompatibilitet med den nyeste ONVIF v2.4 Profile S gjør kameraet egnet for å lage en løsning med ONVIF-kompatibel videobehandlingsprogramvare.Canon støtter også sømløs integrering gjennom Canons nettverkskameraspesifikasjon for SDK og HTTP-protokoll.

Enkel og fleksibel montering


Kameraet kan benyttes i en rekke utendørs og innendørs konfigurasjoner ved å montere det med ulike kamerahus eller fester som tilleggsutstyr. VB-H730F kan drives av en rekke ulike strømkilder: PoE, 12 V DC eller 24 V AC.

Tekniske spesifikasjoner

Finn ut mer om Canon VB-H730F, funksjonene og hva den kan gjøre.

DIGIC NET II

Effektiv behandling via nettverk

Digic DV III

Administrasjon av bildekvalitet og kontroll

Full HD

Full HD-oppløsning

Auto DayNight

Avtagbart IR-filter

Intelligent Function

Analyse av videoinnhold

Power over Ethernet

PoE

SD Card

Lokal lagring

CCMT

Administrasjon av flere kameraer

VB-H730F
  • VB-H730F-hovedenhet
  • Strømkontakt
  • Installerings-CD-ROM
  • Installeringsveiledning
  • Brosjyre om garantikort