Canon VB-M42

VB-M42

PZT IP-overvåkningskameraet VB-M42 med 1,3 megapiksler kombinerer kraftig 240x zoom, utmerket ytelse i svak belysning og rask autofokus.Fleksible installeringsløsninger for innendørs og utendørs bruk.

VB-H43

Fordeler

  • Ta klare, detaljerte bilder med 1,3 megapiksler ved opptil 30 bilder/sek
  • Få bedre overvåkningsfleksibilitet med full panorering, vipping og zooming
  • Få 20x optisk zoom fra et kompakt objektiv
  • Overlegen ytelse i svak belysning og Auto SSC
  • Fleksibel overvåkning og fleksibelt opptak med to H.264-strømmer

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon VB-M42

Overlegen bildekvalitet og optikk som er best i sin klasse


Beskytt og overvåk området i en oppløsning på 1,3 megapiksler med overlegen bildekvalitet ved hjelp av Canon DIGIC DV III-bildeprosessoren.VB-M42 har et kraftig objektiv med 20x optisk zoom og 12x digital zoom, noe som totalt gir 240x zoom. Objektivet gir en synsvinkel på 60,4° (på det videste) og rask autofokus. Panorer, vipp og zoom på avstand og få video med 1,3 megapiksler og fantastisk ytelse i dårlig belysning.

Kraftig videoytelse


Canons DIGIC NET II-prosessor har en H.264-koder som sørger for video med både høy kvalitet og høy komprimeringsgrad.Forbedret kontroll over støyreduksjon og fargegjengivelse gir synlige farger selv i svakt lys. Auto-SSC (Auto Smart Shade Control) forbedrer visningen av objekter i forgrunnen ved kraftig motlys. Funksjonalitet for svakt lys som er best i sin klasse, og dag/natt-funksjon gir flotte resultater i en rekke omgivelser.

Intelligent og fokusert på sikkerhet


Intelligente funksjoner hjelper brukerne med å identifisere alarmsituasjoner ved å analysere forskjellene mellom ulike områder. Det er mulig å bruke opptil 15 funksjoner på én gang på ett kamera. Du kan velge mellom seks ulike intelligente funksjoner, inkludert registrering av objekt i bevegelse, registrering av forlatt objekt, registrering av fjernet objekt, registrering av kameratukling, registrering av passering og registrering av volum.Du kan angi at registrerte aktiviteter skal aktivere opptak, laste opp bilder til en server eller sende varsel via e-post. Ved å bruke et SD-kort kan du oppbevare og gå gjennom alarmopptak uten at innholdet må lastes ned på en PC først. SSL/TLS-kryptering gir sikker tilkobling mellom kameraet og serveren.

Forbedret kompatibilitet og brukervennlighet


Kompatibilitet med den nyeste ONVIF v2.4 Profile S gjør kameraet egnet for å lage en løsning med ONVIF-kompatibel videobehandlingsprogramvare.Canon støtter også sømløs integrering gjennom Canons nettverkskameraspesifikasjon for SDK og HTTP-protokoll.

Enkel og fleksibel montering


Kameraet kan benyttes i en rekke utendørs og innendørs konfigurasjoner ved å montere det med ulike kamerahus eller fester som tilleggsutstyr. VB-M42 kan drives av en rekke ulike strømkilder: PoE, 12 V DC eller 24 V AC.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon VB-M42, funksjonene og hva den kan gjøre.

DIGIC NET II

Effektiv behandling via nettverk

Digic DV III

Administrasjon av bildekvalitet og kontroll

1.3 Mega Pixel

Bilder av høy kvalitet

PTZ

Panorer, vipp og zoom

Drag to move

Enkel PTZ-kontroll

Area zoom

Enkel målretting

Preset Tours

Automatisk patruljering

Auto DayNight

Avtagbart IR-filter

Intelligent Function

Analyse av videoinnhold

Power over Ethernet

PoE

SD Card

Lokal lagring

CCMT

Administrasjon av flere kameraer

  • VB-M42-hovedenhet
  • Strømkontakt
  • Installerings-CD-ROM
  • Installeringsveiledning(J)
  • Brosjyre om garantikort

Visningsvinkelkalkulator

Kalkulator for harddiskplass som kreves

Camera Layout Simulator (CLS)