Canon VB-M620VE

VB-M620VE

IP-overvåkningskameraet VB-M620VE med fast kuppel, 1,3 megapiksler og hærverkssikker IP66-konstruksjon er perfekt for krevende forhold utendørs.Overvåk og ta opp døgnet rundt med et ultrabredt synsfelt på 111°.

/Images/VB-M620VE-03_tcm85-1464382.jpg

Fordeler

 • Ekstern beskyttelse takket være et robust og værbestandig kamerahus
 • Utmerket bildekvalitet med 1,3 MP og 3x optisk vidvinkelzoom
 • Avtagbart IR-filter muliggjør døgnovervåkning
 • Fjernstyrt PTRZ-funksjon (Pan/Tilt/Rotate/Zoom) reduserer installeringstiden
 • Fleksibel overvåkning og fleksibelt opptak med to H.264-strømmer

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon VB-M620VE

Overlegen bildekvalitet og optikk som er best i sin klasse


Beskytt og overvåk området i en oppløsning på 1,3 megapiksler med overlegen bildekvalitet ved hjelp av Canon DIGIC DV III-bildeprosessoren.Et ultrabredt objektiv på 111° med 3x optisk og 4x digital zoom, kombinert med et avtakbart IR-filter, gjør at du kan se alt når som helst på dagen. Elektronisk bakre fokuseringssystem og lyssterkt objektiv på f/1.2 gir overlegne resultater.

Hærverkssikker, vanntett utforming


Med et kamerahus i aluminiumslegering og en kraftig kuppel i polykarbonat er VB-H620VE-kameraet støtsikkert opp til 50 joule.IP66-beskyttelse mot støv og vann gjør kameraet perfekt for utendørs bruk. Driftstemperatur fra –10 °C til 50 °C og innebygd tåkereduksjonsmekanisme gjør det perfekt for krevende forhold. Med et varmeelement som tilleggsutstyr kan kameraet brukes ned til –30 °C.

Kraftig videoytelse


Canons DIGIC NET II-prosessor har en H.264-koder som sørger for video med både høy kvalitet og høy komprimeringsgrad.Forbedret kontroll over støyreduksjon og fargegjengivelse gir synlige farger selv i svakt lys. Auto-SSC (Auto Smart Shade Control) forbedrer visningen av objekter i forgrunnen ved kraftig motlys. Funksjonalitet for svakt lys som er best i sin klasse, og dag/natt-funksjon gir flotte resultater i en rekke omgivelser.

Intelligent og fokusert på sikkerhet


Intelligente funksjoner hjelper brukerne med å identifisere alarmsituasjoner ved å analysere forskjellene mellom ulike områder. Det er mulig å bruke opptil 15 funksjoner på én gang på ett kamera. Du kan velge mellom seks ulike intelligente funksjoner, inkludert registrering av objekt i bevegelse, registrering av forlatt objekt, registrering av fjernet objekt, registrering av kameratukling, registrering av passering og registrering av volum.Du kan angi at registrerte aktiviteter skal aktivere opptak, laste opp bilder til en server eller sende varsel via e-post. Ved å bruke et SD-kort kan du oppbevare og gå gjennom alarmopptak uten at innholdet må lastes ned på en PC først. SSL/TLS-kryptering gir sikker tilkobling mellom kameraet og serveren.

Forbedret kompatibilitet og brukervennlighet


Kompatibilitet med den nyeste ONVIF v2.4 Profile S gjør kameraet egnet for å lage en løsning med ONVIF-kompatibel videobehandlingsprogramvare.Canon støtter også sømløs integrering gjennom Canons nettverkskameraspesifikasjon for SDK og HTTP-protokoll.

PTRZ-funksjon for enkel konfigurering


Verktøyet for innstilling av kameravinkel gjør det enklere å konfigurere visningen etter montering og sparer tid ved å gi mulighet for ekstern PTRZ-funksjonalitet (Pan/Tilt/Rotation/Zoom) fra en nettverkstilkoblet datamaskin.

Tekniske spesifikasjoner

Finn ut mer om Canon VB-M620VE, funksjonene og hva den kan gjøre.

DIGIC NET II

Effektiv behandling via nettverk

Digic DV III

Administrasjon av bildekvalitet og kontroll

1.3 Mega Pixel

Bilder av høy kvalitet

IK10

Sertifisert hærverkssikker beskyttelse

Weatherproof

Værbestandig

Auto DayNight

Avtagbart IR-filter

Intelligent Function

Analyse av videoinnhold

Power over Ethernet

PoE

SD Card

Lokal lagring

CCMT

Administrasjon av flere kameraer

VB-M620VE
 • VB-H620VE-hovedenhet
 • Strømkontakt
 • Installerings-CD-ROM
 • Sikkerhetskabelenhet
 • Lydgrensesnittkabel
 • Skiftenøkkel
 • Mal
 • Installeringsveiledning(J)
 • Brosjyre om garantikort