Canon VB-S30D

VB-S30D

PTZ-nettverkssikkerhetskameraet med full HD-kvalitet, minikuppel og ultrakompakt zoomobjektivteknologi er enkelt å installere. Ideelt for innendørs sikkerhet og overvåkning av butikker og arrangementer.

VB-S30D

Fordeler

 • Ultrakompakt PTZ-minikuppeldesign
 • Full HD-kvalitet med 30 bilder/sek
 • CMOS-sensor for høy ytelse i svakt lys
 • Canon-vidvinkelobjektiv med høy oppløsning og 3,5x optisk zoom (4x digital)
 • Multistrømming av MJPEG- og H.264-video
 • Direkte opptak/avspilling fra microSD-kort (64 GB)
 • ONVIF v2.2- og Profile S-kompatibel

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon VB-S30D

Full HD-oppløsning


Det ultrakompakte VB-S30D PTZ-nettverkskameraet med minikuppel har full HD-oppløsning (1920 x 1080) med 30 bilder/sek. En CMOS-sensor gir imponerende bildekvalitet uten uskarpe linjer eller at fargene flyter.Auto Smart Shade Control (SSC) optimaliserer eksponeringen for å forbedre høylys og korrigere mørke områder i situasjoner med motlys eller svakt lys og sikrer dermed en ekte dag-/nattfunksjon.

Objektiv med høy kvalitet


Det nye, ultrakompakte vidvinkelobjektivet har 3,5x optisk zoom (med 4x digital i tillegg). PTZ-kapasitet (panorering, tilt, zoom) gjør det enkelt å flytte kameraet til programmerte, forhåndsinnstilte posisjoner. Med vidvinkel og lav forvrengning sender det høykvalitets Canon-objektivet mer lys til kameraets sensor - noe som gir lysere bilder med bedre definisjon.

To bildeprosessorer


De to bildeprosessorene - DIGIC DV III og DIGIC NET II - gjør det mulig å ta opp, behandle, kode og overføre bilder sømløst.Den interne programmeringen er endret for å gi flere H.264- og/eller MJPEG-strømmer i HD eller lavere oppløsninger. I tillegg til multistrømming kan kameraene også utføre samtidig strømming. H.264-koderen skaper høykomprimert video av høy kvalitet for overvåkning i en rekke ulike miljøer.

Kompatibilitet og brukervennlighet


VB-S30D integreres sømløst takket være SDK- og HTTP-protokollspesifikasjonen til nettverkskameraet. Canon er fullt medlem av ONVIF - bransjeforumet som har som mål å utvikle en global, IP-basert fysisk sikkerhetsgrensesnittstandard.Kompatibilitet med den nyeste ONVIF V2.2 og Profile S gjør kameraet egnet for en løsning med ONVIF-kompatibel videobehandlingsprogramvare.

Integrerte analysefunksjoner


Kameraets har et omfattende utvalg av intelligente funksjoner, som registrering av flyttet gjenstand, registrering av forlatt gjenstand, registrering av fjernet gjenstand, registrering av kameratukling, registrering av passering og registrering av volum. Vanligvis vil en endring i lysforholdene avbryte analysen til kameraet - men den nye Canon-serien tilbakestilles innen 20 sekunder etter at det registreres en betydelig økning eller reduksjon i lysstyrken. Det sikrer minimal forstyrrelse i eventuelle pågående analyser.

Enkel og fleksibel montering


PoE-teknologi (Power over Ethernet) med IEEE802.3af-kompatibilitet gjør det mulig å bruke en enkelt LAN-kabel til både å levere strøm til kameraet og overføre video- og lyddata når den er koblet til en PoE-strømkilde eller bryter.PoE fungerer for installasjoner opptil 100 meter mens vekselstrømforsyning gir installasjonsfleksibilitet opptil 500 meter.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon VB-S30D, funksjonene og hva den kan gjøre.

DIGIC NET II

Effektiv behandling via nettverk

Digic DV III

Administrasjon av bildekvalitet og kontroll

Full HD

Full HD-oppløsning

PTZ

Panorer, vipp og zoom

Drag to move

Enkel PTZ-kontroll

Area zoom

Enkel målretting

Intelligent Function

Analyse av videoinnhold

Power over Ethernet

PoE

microSD

Lokal lagring

CCMT

Administrasjon av flere kameraer

 • VB-S30D-hovedenhet
 • Installerings-CD-ROM
 • Sikkerhetskabel mot fall
 • Skrue til sikkerhetskabelen
 • Mal for kamerainstallasjon
 • Installeringsveiledning
 • Brosjyre om garantikort

Visningsvinkelkalkulator

Kalkulator for harddiskplass som kreves

Camera Layout Simulator (CLS)