Canon VB-S30VE

VB-S30VE

Et PTZ-nettverkskamera som er værbestandig, hærverkssikkert og enkelt å installere, med et lyssterkt zoomobjektiv og innebygd mikrofon som gir et nytt detaljnivå.

VB-S30VE

Fordeler

 • VB-S30VE registrerer alt takket være et lyssterkt f/1.4-2.6-objektiv, funksjoner for panorering, vipping og zoom samt utmerket ytelse i lite lys
 • Sylskarpe bilder takket være full HD-oppløsning, 3,5x optisk zoom og asfæriske objektivelementer med lav forvrengning
 • Innebygd, retningsløs mikrofon som registrerer tydelig lyd av høy kvalitet
 • Lett, kompakt og enkelt å installere med IK10-sertifisert støtsikring og IP66-sertifisert værbestandighet
 • Bevegelsestilpasset støyreduksjon og Area-Specific Data Size Reduction (ADSR) bevarer videokvaliteten og reduserer samtidig databruken
 • Innebygde analysefunksjoner som gir avansert alarmregistrering
 • Overvåkning og administrering i sanntid via et stort utvalg nettlesere og mobilenheter
 • Samsvarer med ONVIF® Profile S

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon VB-S30VE

Full HD-oppløsning


Canon VB-S30VE har mange egenskaper som gjør det mulig å se flere detaljer, inkludert 3,5x optisk zoomobjektiv, 2,1 MP full HD-oppløsning, 1/3-tommes CMOS-sensor, presise asfæriske objektivelementer og høyere minstebelysning av motiver som gir utmerket ytelse i lite lys. Bevegelsestilpasset støyreduksjon bidrar til å optimalisere bildekvaliteten og kontrollere databruken ved å kontrollere støyreduksjonsnivåene på en dynamisk måte ved påvisning av elementer i bevegelse eller ved tilstedeværelsen av digital støy forårsaket av forhold med lite lys.

Se mer, hør mer


VB-S30VE kan overvåke mye mer enn bare bilder. Den innebygde, retningsløse mikrofonen kan ta opp tale opptil fire meter unna, samtidig som den filtrerer ut bakgrunnsstøy og uønskede ekko. Mikrofonen gir også tilgang til alarmfunksjoner, for eksempel at kameraet starter opptak når det registrerer lyd.

Enkel å installere og administrere


VB-S30VE er lett, kompakt og robust, men holder også prosjektkostnadene nede siden det er raskt og enkelt å installere. Med den medfølgende én meter lange avgreningskabelen kan du raskt og enkelt koble til mange ulike kamerafunksjoner. Canons Camera Management Tool inneholder kraftige funksjoner for oppsett og administrasjon av enkeltkameraer og kameragrupper. Det er også mulig å kjøpe utstyr til andre typer montering, inkludert ledningsboksarmaturer og hengende monteringssett.

Hærverkssikkert og værbestandig


VB-S30VE er bygget for å vare. Kameraet er hærverkssikkert, værbestandig i henhold til IP66, støtsikkert i henhold til IK10 og fungerer ved temperaturer mellom -25 og 50 ˚C.

Intelligent alarmregistrering


15 innebygde profiler for analyse av videoinnhold gjør at kameraoperatørene kan utføre overvåkingsoppgaver på en nøyaktig og effektiv måte. Avanserte analysefunksjoner gir flere virtuelle alarmregistreringsfunksjoner og varsler aktivt operatørene om mistenkelig atferd, samtidig som at kravene til lagring og båndbredde reduseres til et minimum.

Bred støtte for mobilenheter


Muligheter for å vise bilder og konfigurerer kamerainnstillinger eksternt på mobilenheter gir flere overvåkningsmuligheter. VB-S30VE har den nye fastvaren og er kompatibelt med alle populære nettlesere og mobile enheter, og gjør det mulig å endre kamerainnstillingene og vise bilder i sanntid i et utelukkende mobilt miljø. Samsvar med ONVIF Profile S sikrer kompatibilitet med eksisterende tredjepartssystemer.

*ONVIF® er et registrert varemerke for Onvif, Inc.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon VB-S30VE, funksjonene og hva den kan gjøre.

Digic DV III

Administrasjon av bildekvalitet og kontroll

DIGIC NET II

Effektiv behandling via nettverk

Optical 3.5x zoom

Optisk forstørring av høy kvalitet

Digital 4x zoom

Forbedrede zoomfunksjoner

PTZ

Panorer, vipp og zoom

Full HD

Full HD-oppløsning

Auto SSC

Auto Smart Shade Control

Intelligent Function

Analyse av videoinnhold

microSD

Lokal lagring

Simple Camera Setting

Konfigurering med ett klikk

IK10

Sertifisert hærverkssikker beskyttelse

Weatherproof

Værbestandig

 • VB-S30VE – hovedenhet
 • Installerings-CD-ROM
 • Installeringsveiledning
 • Skiftenøkkel
 • RJ45-kobling
 • I/U-grensesnittkabel
 • Sikkerhetskabel
 • Garantibrosjyre

Visningsvinkelkalkulator

Kalkulator for harddiskplass som kreves

Camera Layout Simulator (CLS)