Canon VB-S31D

VB-S31D

Velg mellom nettverkssikkerhetskameraer med PT minikuppel (VB-S31D) eller fast minikuppel (VB-S800D), med full HD-kvalitet og ny, ultrakompakt objektivteknologi. Ideell for innendørs sikkerhet i butikker, utdanningsinstitusjoner og bedrifter.

VB-S31D

Fordeler

 • Full HD-kvalitet med 30 bilder/sek
 • CMOS-sensor for høy ytelse i svakt lys
 • F/1.6 Canon-vidvinkelobjektiv
 • Valg mellom design med PT-minikuppel eller fast minikuppel
 • Multistrømming av MJPEG- og H.264-video
 • Direkte opptak/avspilling fra microSD-kort (64 GB)

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon VB-S31D

Høy bildekvalitet


De ultrakompakte nettverkskameraene VB-S31D PT med minikuppel og VB-S800D med fast minikuppel har full HD-oppløsning (1920 x 1080) med 30 bilder/sek. En CMOS-sensor gir imponerende bildekvalitet uten uskarpe linjer eller at fargene flyter.Auto Smart Shade Control (SSC) optimaliserer eksponeringen for å forbedre høylys og korrigere mørke områder i situasjoner med motlys eller svakt lys og sikrer dermed en ekte dag-/nattfunksjon.

Canon-objektiver med overlegen kvalitet


Kameraenes nye, ultrakompakte vidvinkelobjektiv gir 95 ° synsvinkel. I tillegg omfatter VB-S31D PT-egenskaper (panorering og tilt), så det er enkelt å flytte kameraet til programmerte, forhåndsinnstilte posisjoner. Vidvinkelen og den lave forvrengningen til det høykvalitets F/1.6 Canon-objektivet sender mer lys til kameraets sensor - noe som gir lysere bilder med bedre definisjon.

To bildeprosessorer


De to bildeprosessorene - DIGIC DV III og DIGIC NET II - gjør det mulig å ta opp, behandle, kode og overføre bilder sømløst.Den interne programmeringen er endret for å gi flere H.264- og/eller MJPEG-strømmer i HD eller lavere oppløsninger. I tillegg til multistrømming kan kameraene også strømme samtidig. H.264-koderen skaper høykomprimert video av høy kvalitet for overvåkning i en rekke ulike miljøer.

Enkel integrasjon og kompatibilitet


Begge kameraene integreres sømløst takket være SDK- og HTTP-protokollspesifikasjonen til nettverkskameraet. Kompatibilitet med den nyeste ONVIF V2.2 og Profile S gjør kameraet egnet for en løsning med ONVIF-kompatibel videobehandlingsprogramvare.

Omfattende integrerte analysefunksjoner


Begge kameraene har det samme, omfattende utvalget av intelligente funksjoner, som registrering av flyttet gjenstand, registrering av forlatt gjenstand, registrering av fjernet gjenstand, registrering av kameratukling, registrering av passering og registrering av volum. Vanligvis vil en endring i lysforholdene avbryte analysen til kameraet, men den nye Canon-serien tilbakestilles innen 20 sekunder etter at det registreres en betydelig økning eller reduksjon i lysstyrken.Det sikrer minimal forstyrrelse i eventuelle pågående analyser.

Fleksibel og enkel montering


PoE-teknologi (Power over Ethernet) med IEEE802.3af-kompatibilitet gjør det mulig å bruke en enkelt LAN-kabel til både å levere strøm til kameraet og overføre video- og lyddata når den er koblet til en PoE-strømkilde eller bryter.PoE fungerer for installasjoner opptil 100 meter mens vekselstrømforsyning gir installasjonsfleksibilitet opptil 500 meter.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon VB-S31D, funksjonene og hva den kan gjøre.

DIGIC NET II

Effektiv behandling via nettverk

Digic DV III

Administrasjon av bildekvalitet og kontroll

Full HD

Full HD-oppløsning

PT

Panorer og vipp

Drag to move

Enkel PTZ-kontroll

Area zoom

Enkel målretting

Intelligent Function

Analyse av videoinnhold

Power over Ethernet

PoE

microSD

Lokal lagring

CCMT

Administrasjon av flere kameraer

 • VB-S31D-hovedenhet
 • Installerings-CD-ROM
 • Sikkerhetskabel mot fall
 • Skrue til sikkerhetskabelen
 • Mal for kamerainstallasjon
 • Installeringsveiledning(J)
 • Brosjyre om garantikort

Visningsvinkelkalkulator

Kalkulator for harddiskplass som kreves

Camera Layout Simulator (CLS)