Canon VB-S905F

VB-S905F

Et fast mininettverkskamera med ultrakompakt objektivteknologi. Den kompakte designen gjør det ideelt for en rekke diskrete innendørsmiljøer i bedrifter.

VB-S905F

Fordeler

 • Enestående kompakt, fast minikameradesign
 • 1,3 MP oppløsning
 • CMOS-sensor gir høy ytelse i svakt lys
 • F/1.6 Canon-vidvinkelobjektiv gir 96° synsvinkel
 • Multistrømming (2 x H.264, 3 x MJPEG) i HD-kvalitet eller lavere oppløsninger
 • Lokal lagring/avspilling på/fra microSD-kort (opptil 64 GB)
 • Seks intelligente integrerte analysefunksjoner
 • Auto Smart Shade Control gir optimal eksponering, selv under vanskelige lysforhold
 • ONVIF v2.2- og Profile S-kompatibel
 • Ideelt for en lang rekke innendørsmiljøer i bedrifter

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon VB-S905F

HD-oppløsning


Det usedvanlig kompakte, faste VB-S905F-mininettverkskameraet har HD-oppløsning (1280 x 720) med 30 bilder/sek.En CMOS-sensor gir imponerende bildekvalitet uten uskarpe linjer eller at fargene flyter. Auto Smart Shade Control (SSC) optimaliserer eksponeringen for å forbedre høylys og korrigere mørke områder i situasjoner med motlys eller svakt lys og sikrer dermed en ekte dag-/nattfunksjon.

Enestående Canon-objektivkvalitet


Kameraets nye, ultrakompakte vidvinkelobjektiv gir 96 ° synsvinkel.Vidvinkelen og den lave forvrengningen til det høykvalitets f/1.6 Canon-objektivet sender mer lys til kameraets sensor - noe som gir lysere bilder med bedre definisjon.

To bildeprosessorer


De to bildeprosessorene - DIGIC DV III og DIGIC NET II - gjør det mulig å ta opp, behandle, kode og overføre bilder sømløst.Den interne programmeringen er endret for å gi flere H.264- og/eller MJPEG-strømmer i HD eller lavere oppløsninger. I tillegg til multistrømming kan kameraet også strømme samtidig. H.264-koderen skaper høykomprimert video av høy kvalitet for overvåkning i en rekke ulike miljøer.

Enkelt å integrere


Kameraet integreres sømløst takket være SDK- og HTTP-protokollspesifikasjonen til nettverkskameraet.Canon er fullt medlem av ONVIF - bransjeforumet som har som mål å utvikle en global, IP-basert fysisk sikkerhetsgrensesnittstandard. Kompatibilitet med den nyeste ONVIF V2.2 og Profile S gjør kameraet egnet for en løsning med ONVIF-kompatibel videobehandlingsprogramvare.

Omfattende integrerte analysefunksjoner


VB-S905F tilbyr et enestående variert utvalg av intelligente funksjoner for en så kompakt enhet.Dette inkluderer registrering av flyttet gjenstand, registrering av forlatt gjenstand, registrering av fjernet gjenstand, registrering av kameratukling, registrering av passering og registrering av volum. Vanligvis vil en endring i lysforholdene avbryte analysen til kameraet, men den nye Canon-serien tilbakestilles innen 20 sekunder etter at det registreres en betydelig økning eller reduksjon i lysstyrken. Det sikrer minimal forstyrrelse i eventuelle pågående analyser.

Enkel og fleksibel montering


PoE-teknologi (Power over Ethernet) med IEEE802.3af-kompatibilitet gjør det mulig å bruke en enkelt LAN-kabel til både å levere strøm til kameraet og overføre video- og lyddata når den er koblet til en PoE-strømkilde eller bryter.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon VB-S905F, funksjonene og hva den kan gjøre.

DIGIC NET II

Effektiv behandling via nettverk

Digic DV III

Administrasjon av bildekvalitet og kontroll

1.3 Mega Pixel

Bilder av høy kvalitet

Intelligent Function

Analyse av videoinnhold

Power over Ethernet

PoE

microSD

Lokal lagring

CCMT

Administrasjon av flere kameraer

 • VB-S905F-hovedenhet
 • Installerings-CD-ROM
 • Installeringsveiledning
 • Garantikort
 • Brosjyre om garantikort

Visningsvinkelkalkulator

Kalkulator for harddiskplass som kreves

Camera Layout Simulator (CLS)