For bedrifter

Bedriftstjenester

Hvis du ønsker å forbedre måten du behandler digitale eller fysiske dokumenter på, har Canon omfattende kunnskap og teknologi som utvikles i takt med det du trenger nå og i fremtiden.

Utvalget av tjenester varierer fra konsulenttjenester for ledelsen om informasjonshåndtering til ulike løsninger for dokumentbehandling for kontorer av alle størrelser. Tjenestene kan settes ut til oss eller utføres hos dere. Vi har også et utvalg av workshops og mentortjenester for profesjonelle leverandører av utskriftstjenester, slik at vi kan hjelpe dem med å utnytte trender i markedet på beste mulige måte.

Bilde_Dokumentbehandling

Managed Print Services

Rasjonaliser utskrifts- og dokumentbehandling.

Les mer

Bilde_Bedriftstjenester

Utsetting

Forvandle måten du kontakter kundene dine på, administrer bedriftsprosessene og introduser nye arbeidsmåter.

[MASTER] Picture_ebbp

Tjenester for leverandører av utskriftstjenester

Workshops, mentortjenester og kunnskap om markedet.

Tjenester for profesjonelle fotografer og filmskapere

European Canon Professional Services-programmet er en kostnadsfri tjeneste som tilbyr Canons profesjonelle fotografer og filmskapere eksklusiv tilgang til en rekke goder, inkludert CPS-støtte på store arrangementer, prioritert reparasjonstjeneste og lokal CPS-støtte i utvalgte byer i Europa.

Hvorfor Canon?

Måten vi kommuniserer og deler informasjon på, forandrer seg raskere og raskere. Canon har kunnskapen, teknologien og den globale strukturen til å hjelpe deg med å beholde et forsprang på konkurrentene, i tillegg til den nyeste teknologien og smartere arbeidsmåter.

Søk i bransje eller avdeling